Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Thriller

Recenze (76)

plakát

Kameňák 2 (2004) odpad!

Souhlásím s coldem. Tohle člověk ani nemusí vidět a rovnou může dát ODPAD.

plakát

Agenti dementi (2003) 

Je to opravdu dementní, naprosto nevkusné, ale některým blbostem jsem se i zasmál. Komiks jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat. Zbytečně přeplácané, velká barevnost, průměrné digitální efekty. Dobrý český dabing.

plakát

Mizerové II (2003) 

Další akčňák se vším všudy. Naprostej nářez, o nic jinýho tady snad ani nejde. Nádherná kamera to všechno podtrhuje, ale jako komedie by Mizerové 2 rozhodně neuspěli. Zkuste si taky film představit bez velkolepých scén Michaela Baye. Nezbylo by nic, jenom holý kecy o ničem.

plakát

Taxi 3 (2003) 

Ohromně mě zarazilo jak je to málo zábavné, po úspěšné a vtipné dvojce velké zklamání. Rychlých scén v autě tu není dostatek, místo toho je tu plouživá lyžovací blbost z kopce dolů. Naceri už taky nehraje tak jak dřív. Koupili tam i Stalloneho, aby nalákali víc lidí. On je jednoznačně hvězdou večera. Jest-li to takhle půjde dál, na čtyřku se určitě dívat nebudu.

plakát

Doba ledová (2002) 

Takové počítačové animáky mám moc rád. Tady v tomto je navíc kouzlo a vtip na každém kroku. Nejlepší je zcela určitě praveverka, ale nakonci to s její smůlou přehnali. Poslední dojem je lepší než u Shreka, Toy Story, Mravenci Z. Asi můj nejlepší animák, možná proto, že jsem neviděl Nema.

plakát

Sniper (2002) 

Tak tohle je fakt blbost. Když se celý film nachází na jednom místě, tak je jasné, že nemůže být zajímavý. Tenhle byl navíc ještě nudný. Snipes umí zahrát líp.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Co na to říct? Co tomu vytknout? Co je špatně?

plakát

Milionový závod (2001) 

Dobrá komedie, ale ve srovnání se žhavými výstřely je to jen chudý příbuzný. Nejlepší byl asi Rowan Atkinson a jeho spánek. Ten dokáže vždy pobavit.