Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Proroctví (2009) 

Proyas, Cage, konec světa ... znělo to vcelku zajímavě. V kině jsem seděla celá přikovaná do sedačky, Našeptavači mě skoro děsili a čekala jsem na pointu jak na smilování boží... a netušila jsem, že se ho dočkám až tak doslova. Konec bych nazvala jedním slovem - KÝČ! Jak řekla moje drahá polovice, tak tohle byl větší kýč než přání od babičky - a to už je co říct. Na konci filmu se ze sálu ozývalo "ach jo" a já se musela smát. To bylo tak absurdní, až jsem se musela smát. Pominu-li logické chyby a pominu-li ten kýč, tak se jednalo o skutečně výborný film, a proto dávám ty 3 hvězdy. Dala bych 4, ale ten konec mě tak dostal (v tom nejnegativnějším slova smyslu), že musím nejméně tu jednu hvězdu ubrat. Možná to americké publikum nadchne, ale ateistickou ČR asi nějak ne, nebo alespoň u mne to přinejmenším vyvolalo rozpaky a lítost nad vyhozenými penězi za kino, protože takovýhle konec si to opravdu nezasloužilo...

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Koubááá!!!! Kdo neviděl tuhle parádní komedii, jako kdyby v naší společnosti nebyl, hlášky citujeme furt a nikdo mi nevymluví, že z celého filmu je stejně nejlepší bojová slepice ;)

plakát

Kvaska (2007) 

Není nad to zahrát si ve vlastním filmu naprostého debila, že, Dane =D ten mě fakt bavil...a kupodivu se film líbil i mé drahé polovici, která naprosto nesnáší muzikály. Takže na filmu asi něco bude... =)

plakát

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) (TV film) 

Místy jsem nevěděla, jestli se mám smát, nebo brečet =/ byla jsem trochu zvědavá na Bčkovýho Indiho a bylo to snad etě horší, než jsem počítala, inu, co se dá dělat, Indy je jen jeden =) (a oproti tomu zlatí Lovci pokladů =D)

plakát

Akage no Anne (1979) (seriál) 

Jediné zpracování románu, které se mi líbilo a ve skutečnosti mě ke knížce i přilákalo =) tenhle seriál má v sobě velkej náboj a skutečně stojí za to, i když to rozhodně neni tématicky nic, na co bych se dívala...je to taková výjimka potvrzující pravidlo. Stojí za to podívat se na pár dílů, ačkoli si myslíte, že se vám to líbit nemůže...no, teď už stejně nebude kde k vidění, takže je to vcelku jedno =/

plakát

Za plotem (2006) 

Byla to sranda, mělo to slušnej dabing, sice očekávaný konec, ale s neočekávaným dějem těsně před ním a trochu toho rodinného klišé...ale! hromada zábavy, spousta vtipů i pro dospělé...další zdařilý animák, který si nezadá s těmi nejlepšími ;)

plakát

Lovecká sezóna (2006) 

Opravdu otrava, odcela smutný, že první vtip přijde až těsně před koncem, dybych nebyla opravdu odhodlaná to dokoukat, tak bych to po max 20 minutách vypla. Fakt mne pobavila kachna s těma klapákama a bobr s motorovkou, ale tím to tak haslo. Vtipy bych spočítala na prstech jedné ruky, pro malý děti možná dobrý, ale pro dospělý ani ne hezky nakreslená nuda =( Jedna z těch dvou hvězd je za snahu a za malý děcka (a přesně vtipy, kdy jsem si říkala, tak teď se děti zasmějou) a druhou hvězdu za kukuč medvěda na konci...

plakát

Život je krásný (1997) 

Dá se tomuhle filmu dát méně hvězd?! Film je na první pohled více než strhující a pohltí vás chtě nechtě. Filmy z války nemám ráda, ale tenhle...to je opravdu něco!