Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Prislo mi to o tridu lepsi nez jednicka =) ale zase to nebylo tak vtipny.... no, kazdej dil ma svoje =) ale je to dustojny nastupce, dyz uz nic inyho =)

plakát

Den poté (2004) 

Tenhle film je plnej naprostejch nesmyslu a uprimne to pro me bylo velke zklamani a pekelna nuda... => bylo to moc dlouhy a lehce predvidatelny a proste fuj... no, dyby tohle nenatocili, nic by se nestalo =)

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Lepsi nez 1 ;) a to se povede malokteremu filmu. Vetsi legrace, min smutnych scen a hlavne - zadni lide. Mali lenochodi jsou naprosto bozi a Diego, i kdyz nema moc prostoru, je stale naprosto rulezni ;) no a supi, bozi vlezla pisen ;))) a to supatko naprosto uchvatny =)

plakát

Dobrodruzi z vesmíru (1986) (seriál) 

Tak jsem zase videla par dilku a musim prehodnotit. Kouzlo se trochu vytratilo, uz nejsem mala a uz to nedavaji v Magionu (nebo kde to davali)...neni to spatne, ale na 5 hvezd uz to nedosahne...

plakát

Dobytí severního pólu (2006) (divadelní záznam) 

Zradlo =) Pokud nekdo cituje v beznem zivote Cimrmana, tak tohle dilko =) Kdo nevidel, prisel o hodne a mel by to napravit =)

plakát

Doktorka Quinnová (1993) (seriál) 

Nemuzu za to, tenhle serial me naprosto dostal =) jsou herci, kteri maji skatulku : To je ten a ten z Doktorky Quinnove, a tim zustanou navzdy =) Mam slabost pro Briana, i kdyz byl obcas na prestlamu a Matt byl proste kus =D A Hank s Horacem byli naprosto bozi, takze mi serial doktorky - ochranitelky mi nepripadl az tak tuctovej=D

plakát

Doktor z hor (1992) (seriál) 

Naaaahodou, obcas je to sranda =D a pan Konrad je proste klasika =D

plakát

Domino (2005) 

Bylo to zvláštní, místy šokojící, místy úsměvné a v půlce kluci slibovali, že pokud to dopadne špatně, tak půjdou Keiru zachránit...já k tomu přidávám, že tenhle film na mě hodil dobrou depku....a vlastně si tak říkám, že to neskončilo vůbec dobře. Ale to už by bylo na spoiler...Ať tak či tak něco to na mě nechalo... (Ale hodně velké plus u mě mají za to, že tam nechají být psíka =) )

plakát

Dracula (1992) 

Gary Oldman je tu naprosto dokonaly...takhle si predstavuju Drakulu! Bylo to mrazivy a vyborny zaroven. Ja vedela, proc se na to divam odpoledne =)))

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

5 hvězd...a to nesnášim seriály z lékařského prostředí =))