Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Profesionálové (1977) (seriál) 

Jediný detektivní seriál, který mne kdy bavil... =) to mluví za vše ;)

plakát

Tip a Tap (1971) (seriál) 

Dalo by se dát strýčkovi Fidovi za jeho ukládání na dobrou noc méně než 5 hvězdiček?! Ne...ten seriál nebyl úplně přistroublý, dabing měl naprosto výborný, ale je pravda, že si ze seriálu dnes pamatuju víceméně taky jen zachraňovací a odnášecí scénu do postele, na nějakého havrana mé vzpomínky opravdu nesahají...

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Vetsina dilu srsi vtipem, sarkasmem a herci jsou bajecni ;) namet skvele rozviji film a co se tyce pofilmovych serialu - tenhle povazuju za nejlepsi =) (ale po tolika radach a dilech to uz je mozna spis uchylka, nez oblibenost =D )

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Alf a jeho zivot s rodinkou je naprosto bezkonkurencni ;) a to ani nemluvime o kocce =D

plakát

Starostliví medvídci (1986) (seriál) 

Bohuzel uz si moc dilu nepamatuju, ale vzpominam na to s usmevem, protoze tenhle serial si nasel sve misto na slunci. Vetsina ho milovala uz jenom pro to, jak vzdycky VSICHNI spolecnyma silama porazily ty zaporaky =) pribehy nebyly naprosto tupy, se stejnymi motivy dokola, i kdyz samozrejme v kazdem dile muselo zvitezit dobro nad zlem. Jen skoda, ze takovyhle pohadky uz se dneska nedelaj...

plakát

Starostliví medvídci (1985) 

Tohle je tak neuveritelne krasnej filmik, bude to znit klisovite, ale lasky je tam fakt vsude hrozne moc a ty medvidci jsou jednoduse sladky ;) . Ac uz "dospela", dycky se na to rada podivam a dycky me to svym zpusobem bere =) No, proste to zustane zamilovanym filmeckem =)

plakát

Dracula (1992) 

Gary Oldman je tu naprosto dokonaly...takhle si predstavuju Drakulu! Bylo to mrazivy a vyborny zaroven. Ja vedela, proc se na to divam odpoledne =)))