Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Bratislavafilm (2009) odpad!

Je až s podivem, že má někdo zájem na tom předvést své hlavní město světu v takovém světle - naprosto odporném (nehledě na to zda se jedná o pravdu nebo ne) a přitom uvádět takové bratislavské mýty jako Bronx atd., kterým se i sami blaváci smějí. Naivnější diváky snímek dokonce odradí od návštěvy města a to celé pod záštitou slovenského ministerstva kultury. Já žasnu, kam se slovenská kultura ubírá.. A že se jinak rád zasměju, ale tohle se tak křečovitě snaží působit jako nějaké svědectví doby, že to nejde. Paradox že tohle "dílo" jsem viděl zrovna v Bratislavě.

plakát

Cesta za vítězstvím (2006) 

Basketbal nebyl vždy záležitostí černochů a takhle to celé začalo. Ten film je přesně takový, jaký měl být, a že Josh Lucas nebyl správnouo volbou? Podle mě odvedl skvělou práci. "Cesta za vítězstvím" mě bavila od začátku do konce, možná proto, že mám pro ty sportovní snímky slabost, ale spíš je to tím, že vedla správným směrem a dalo se jí kráčet svižně bez klopýtání.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Ze začátku velmi slušný thriller, ale potom, ani nevím přesně kdy, se to celý zvrtne a z chytrého mstitele se stane "geniální" terorista - myslím, že to je to správné slovo - který nemá ani špetku svědomí.. K tomu ta přehnaná brutalita některých scén, která prostě, nemůžu si pomoci, na plátno v takovémhle podání nepatří - realistickém (to mi trochu připomnělo "Na hraně temnoty" s Melem Gibsonem). Brutalita ve filmech mě zkrátka neoslovuje, dávám přednost hlavě a patě, tohle se snaží mít oboje, ale výsledně to nemá ani jedno, ani druhé.

plakát

Černá mamba (2011) 

Asi nejlepší kratkometrážní film jaký jsem zatím viděl. Vykradačka svých vlastních filmů, spousta výbuchů, parádní akce, neotřelý humor, hvězdy první jakosti a hlavně .. bezvadný boty. Tahle delší reklama je splněným snem všech fanoušků Nike (a nejen jich). "..chce zničit mojí střelu. - Nejenom střelu, ale i hlavu."

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

"Připravte uzenáče, na snídani jsem zpátky." Červený trpaslík je legenda. Nejlepšími postavami ságy jsou pro mě rozhodně: Eso Rimmer a Dwayne Dibley. I když ty kulisy vypadají jak z pravěku, stále mají i po těch letech něco do sebe. Nemám co vytknout. Jo, a k dabingu - český dabing je velmi povedený.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Už tomu bude pár hodných chvil, které jsme před obrazovkami strávili s Dexterem a jeho temným pasažérem, a nevím jak vy, ale já s tím tedy nemíním přestat - alespoň ne do té doby, dokud s tím nepřestanou jeho tvůrci.

plakát

Drsný časy (2005) 

Při sledování tohoto filmu zažijete skutečně "Drsný časy" v ulicích Los Angels (a nejen tam). V průběhu tohoto psychologického thrilleru se stáváme svědky vývoje osobnosti Jima Davida (v podání velmi přesvědčivého Ch. Balea) respektive jeho zhroucení. Atmosféra filmu neuvěřitelně graduje a z počátečního komediálního nádechu děj plynule přechází do celkem slušného dramatu a pro Jima Davida už nebude cesty zpět. Christian Bale je naprosto famózní!

plakát

Hvězdné války: Sváteční speciál (1978) (TV film) odpad!

Tohle si pouštějte pouze v případě, že je to jeden z posledních vašich nehodnocených filmů na ČSFD, nebo jste náhodou odborníci na "wookieštinu". Že je toto povinnost pro fanouška SW? Ne, není a uřpímně nechápu těch 35 %. Odpad - bez debat. Ke komentáři M.a.t.t.a: S alkoholem a ve skupině je to skutečně chvíli sledovatelné a dá se i zasmát, ale otrava alkoholem za to vážně nestojí, takže až vás to začne štvát, prostě to vypněte.

plakát

Italian Spiderman (2007) 

"Shut your mouth pussycat, e fammi un macchiato... Pronto!" Absurdní komedie a mně se prostě líbí, hlášky jsou správně přehnaný a vzhled hlavních hrdinů jak by smet a k tomu ten knírek. Někoho unudí, někoho pobaví - mě velmi. Lituju těch, co se nezasmáli, mně tenhle "gentleman" věnoval pár minut života navíc.

plakát

Kráska a Ošklivka (2008) 

Neviděl jsem to až do konce, ale je mi prakticky jasné, co se tam stalo. Možná škoda, že jsme tu televizi nezapnuli o něco později, mohlo to být 2/5 (možná).