Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Tohle je krutá realita Star Wars. Realita, která se odehrává kdysi dávno v předaleké galaxii samozřejmě.. A realitou je, že ne všechno dokáže pár maníků se světelným mečem a vytříbeným smyslem pro humor. Kdepak. Válka je o sebeobětování, kdy hrdinové umírají v naději, že ostatní budou žít. Žádnej hepyend, žádnej ferytejl..

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Film to bezesporu není špatný, ale jeho hodnocení jsou trošku přestřelená. Časová smyčka není žádná novinka a asi každému je od začátku jasné, jak to skončí - překvapení se nekonají. Proto jediné, čím si film může zasloužit tak pozitivní kritiku, je jeho zpracování. Vykreslení úvodní bitvy je perfektní a myslím, že každý se aspoň na chvílí vcítí do toho zelenáče, který byl vypuštěn do naprostého chaosu a vřavy bitevního pole a na(ne)štěstí ani neví, kde má pojistku. Ale to nejlepší je ten zatraceně velký meč - spojení sci-fi arzenálu a brutální síly obrovské čepele v rukou na pohled křehké dívky - a tenhle motiv videohry tomu nikdo neodpáře.

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

"Kde jsi? Tady... Kdy je to? Teď... A kdo jsi? Tahle chvíle..." A kde jste vy?

plakát

Nic než pravda (2008) 

Celou dobu nejspíš nebudete chápat, proč to prostě neřekne (i když některé argumenty novinářky Armstrongové mají svou váhu), ovšem pokud vydržíte do konce - a je to celkem pravděpodobné, že vydržíte - bude vše nad slunce jasné.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Už tomu bude pár hodných chvil, které jsme před obrazovkami strávili s Dexterem a jeho temným pasažérem, a nevím jak vy, ale já s tím tedy nemíním přestat - alespoň ne do té doby, dokud s tím nepřestanou jeho tvůrci.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Jsem rád, že jsem vydržel utíkat až do konce, protože - ačkoli to mělo svoje "ups and downs" - to stálo za to.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Jestli jsem si něčím jistý, tak je to tím, že Sithové se umí mstít ve velkém stylu a George Lucase prostě doprovází síla.. stále.

plakát

Minority Report (2002) 

Mnozí zde ofrňují nad MR nos a dost možná to je tím, že jejich komentáře jsou z let 2002 - 2005, nicméně já jakožto opožděný divák musím při srovnání se současnou tvorbou Hollywoodu tento film vynášet do nebes. ### A když nad tím tak přemýšlím, nemáte taky ten pocit, že tím všudypřítomným technologickým pokrokem lidstva jen zakrýváme obrovský úpadek jeho inteligence?

plakát

8 MM (1999) 

Jeden z těch filmů, které nám znechutí večer (ale jedná se o kvalitně provedené znechucení, takže je to vlastně poklona). Naštěstí ale po psychickém mučení přijde cca poslední třetina filmu a všechno se nám to tak pěkně spravedlivo-krvavě vybarví, nicméně ani to nás asi příliš nerozveselí. ### Upozornění pro pány: Hrozí narušení zážitku ze sledování filmů pro dospělé, ale to nemám z vlastní zkušenosti :D

plakát

Kráska a Ošklivka (2008) 

Neviděl jsem to až do konce, ale je mi prakticky jasné, co se tam stalo. Možná škoda, že jsme tu televizi nezapnuli o něco později, mohlo to být 2/5 (možná).