Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (16)

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

Vizual televizni inscenace a hlas vypravece jako z Vypravej , velky zklamani...

plakát

3v1 (2014) (pořad) odpad!

nejak sem se dostal na web, kde byl ke shlednuti dil, jak byly nekde chlastat a parit a TVL...kill it with fire!!!

plakát

Ronaldo (2015) odpad!

komedie udelana na miru simulantovi a herecce Penaldovi, ubohost...

plakát

Příchozí (2016) 

NEJPRECENOVANEJSI SCI-FI FILM VSECH DOB!!!!!!!!!! Bohuzel jsem se nechal nachytat mistnimi MRDKAMI z prvni strany, ktere mely behem sledovani tohoto filmu asi hlavu ve sve prdeli a kochaly se svymi vykaly, protoze jinak nechapu ty jejich blitky:((((

plakát

Prázdniny v Provence (2016) 

Jedna hvezda za Pracharovo pandero a letni Francii (ikdyz bohuzel tvurci nevybrali hezka mista). Jinak zftetovana scena na oslave by mohla kandidovat do zebricku nejhur natocenych scen v Ceskem filmu ever. Nerozumim tomu, ze tak mizerny, spatny, nelogicky, pitomy scenar muze vubec reziser jako je Michalek prijmout a dokonce se pod nej podepsat, protoze je uveden jako jeho spoluautor. Z toho mi vychazi jedine, ze za natoceni dostal nabidku, ktera se nedala odmitnout.

plakát

Rodinný film (2015) 

Takove nalestene hovno...hercum se to verit neda, kazdy je necim divny a z vysvetlovanim nebo motivaci si tvurci hlavu nelamou, film bez dramatickeho posunu, ve kterem se v podstate nic nedeje, ale formou je nad vetsinou domaci produkce. Ale pokud tento film ziska nominaci za scenar, tak je Cesky lev jedna velka saskarna. Nominaci za rezii pochopim.

plakát

Ledová archa (2013) 

Tak sem se nechal nalakat Polakem Verbalem, on je sice potrat, ale nekdy se do hodnoceni trefi, ale bohuzel zase velky .... Byla to predvidatelna a nudna kokotina, na ktere bylo videt, ze jaksi nebylo moc penez.