Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Marze 

všechny recenze uživatele

Některým lidem mohou vlastnosti Ronalda vadil, ale já jako amatérský fotbalista si ho vážím pro jeho vášeň pro fotbal a fotbalovou genialitu. Podívejme se třeba jak dopadl alkoholik Šimák s talentem možná větším než Nedvěd nebo Rosický že. Chtělo by to natočit pokračování, protože ty nejlepší Ronaldovi okamžiky teprve přišly- další dvě vítezství v Lize mistrů za Real Madrid , Portugalsko se pod jeho vedením stalo mistrem Evropy, i když se ve finále zranil. Pro nás by byla pikantní ukázka jak nás jeho hlavičkou v závěru zápasu s naším týmem vyřadilo Portugalsko v osmifinále mistrovství Evropy 1:0. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Ronaldo je, ať si řiká kdo chce co chce, jeden z nejlepších hráčů fotbalu na světě. Jeho občasné metrosexuální praktiky jsou hodně zvláštní. Přesto je evidetní, že je to často obyčejný a starostlivý chlap a otec. Bohužel tento dokument nemá tu správnou šťávu a náboj. Ovšem splní svou povinnost tím, že přiblíží a dost dobře zmapuje jeho život. Jsou tu místa, která ukazují, že je přesně ten "nagelovanec", kterého většina lidí nesnáší. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nečekal, moc jsem taky nedostal. Objektivně mi unikl smysl, proč tenhle film vlastně vzniknul, památný rozhodně nebude. Obrovský počet lidí ho miluje i nenávidí a pokud o sobě chtěl rozptýlit mýtus velkého egoisty, působilo to hodně těžkopádně. Jako marnivá jednohubka na propršené nedělní odpoledne dobrý. ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se bavil tím, jak Ronaldova matka zobe antidepresiva během sledování čutání bílého baletu. Ronaldo se nám ukazuje jako pozorný otec a znalec rychlostních speciálů, na něž mu pomalu nevystačí parking. Člověk by byl býval doufal, že uvidí jeho polonahé rychlovky v negližé, avšak kamera neustále míří na nezajímavého synátora počatého v motelu v L.A. Nikdy bych neřekl, že někdo zpívá na stejně děsivé úrovni jako já. odpad! ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání je to adorace Ronaldova přístupu k fotbalu a jeho charakteru. Určitě nikdo nečekejte, že by jste z tohoto dokumentu snad mohli mít pocit, že CR7 by opravdu mohl být tak sebestředný egoista jako na hřišti. Hraje fotbal, stará se o syna, hraje fotbal, je s rodinou, hraje fotbal, stará se o syna, je s rodinou, hraje fotbal a nakonec se zase stará o syna. Do toho se občas objeví nějaké další známé osobnosti jako agent Mendes, Messi, fotbalisti Realu a Portugalska. Technicky to není vůbec špatné, proto je těch 90 minut vlastně docela zajímavou (jakkoliv zřejmě zkreslenou) sondou do Ronaldova života, zároveň mi to však nepřineslo nic objevného. Už od dětství fandím Realu Madrid, takže jsem si nejvíce užíval začátek věnovaný výhře La Décimy, osobně si myslím, že tomu mohlo být věnováno mnohem více času, ale to už bych chtěl spíš dokument o týmovém úspěchu, ne o Cristianovi samotném. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V tomto dokumentárním snímku lze spatřit partičku kluků, kteří hrají na playstationu známou a úspěšnou hru „Tekken 3“. (ČSFD)

Reklama

Reklama