Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (336)

plakát

Whiplash (2014) 

Démonický J.K.Simmons, uchu lahodící hudba a pevná ruka režisérova. Toť silné devízy tohoto skvělého jazzbijáku.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Třetí dějství Hobita má své mouchy. Cybí nosný děj a ne všechny dějové linky jsou dotaženy (prodloužená verze zřejmě mnohé napraví). Emoce nemají zdaleka takové grády jako v Návratu krále. Naproti tomu mne film ani na vteřinu nenudil ba velmi bavil. Bitva a přilehlé souboje jsou vynikajicí, žeh Jezerního města a následný Šmakův skon taktéž. Humor je klasicky Jacksonovský, tudíž osobitě vtipný. A konec filmu propojujicí Hobita s Prstenovou trilogií vyloženě potěšil a dojal. Prostě fantasy jak má být.

plakát

Hercules (2014) 

Očekával jsem fantasy typu Barbar Conan či Souboj Titánů, dostal jsem rodinnou akční komedii sestávajicí se ze tří bitev a vaty okolo. Alespoň vtipné scény jsou většinou opravdu humorné. Další promarněná šance na vzkříšení fantasy žánru.

plakát

Ranhojič (2013) 

Konečně zase pořádný historicko-dobrodružný film s rozpočtem na hony vzdáleným televizní produkci.

plakát

Tři bratři (2014) 

Hravost, originální nápady, vtip, Uhlířova hudba, scénář Zdeňka Svěráka a režie Jana Svěráka dělají z této pohádky klasiku.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Společně s druhým Star Trekem od J.J.Abramse nejlepší sci-fi od Avatara. Navíc hlášky od začátku do konce. A ta úžasná hudba, radost maximální.

plakát

Běž, chlapče, běž (2013) 

Dojemné a zároveň drsné, se špetkou nečekaného, leč velice osvěžujicího humoru.