Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor

Zajímavosti k filmům (2 067)

Tang lang

Tang lang (1978)

Ve snímku byly použity shaolinské zbraně: trojdílná tyč, ninjitsu nože, císařské párové šavle i s dlouhou násadou, kopí, halapartna, vidlicový trojzubec, blokovací ústní dýmka a ratanový štít.

Motörhead - The Birthday Party

Motörhead - The Birthday Party (1985) (koncert)

Vystoupení bylo také vydáno ve formátu CD v roce 1990 u Enigma Records, i když s upraveným seznamem skladeb. Reedice DVD byla vydána v roce 2007 společností SRP.

Motörhead - The Birthday Party

Motörhead - The Birthday Party (1985) (koncert)

Během vystoupení se ke skupině na pódiu připojili všichni minulí členové (s výjimkou Larryho Wallise, který se objevil na první ze dvou výročních show, ale ne na druhé, kdy byl koncert zaznamenán) a baskytarista Thin Lizzy Phil Lynott.

UK Subs - Gross Out UK

UK Subs - Gross Out UK (1985)

Zpěvák kapely Charlie Harper byl během televizního programu několikrát zpovídán moderátorem Nicky Hornem. Jejich rozhovor však není součástí záznamu koncertu na žádném DVD. Vyšel jen na dvou videokompilacích na VHS roku 1986.

The Last Gladiators

The Last Gladiators (2011)

Chris Nilan drží v NHL rekord v počtu trestných minut jako hráč, který se narodil v USA a je jeden z pouhých devíti hráčů v historii NHL, který zaznamenal více než 3 000 trestných minut. Nilan drží rekord s nejvyšším průměrem trestných minut na zápas (skoro 4,5 minuty), také nejvíce trestných minut v jedné sezóně play-off (141 minut) a stejně tak rekord za nejvíce trestů v jednom zápase (10 trestů).

William Tell

William Tell (1953)

Alpská vesnice, kterou Flynn postavil jako scénu pro film, dodnes stojí a je turistickou atrakcí v Evropě.

William Tell

William Tell (1953)

Errol Flynn měl původně tento film produkovat spolu s Alexanderem Salkindem, ale nenalezl už dalšího sponzora. Navíc Salkind svou část smlouvy podepsal s Tonym Romoem, který zase podepsal svou smlouvu s hrabětem Adolfem Fossatarovem z Junior Film. Film se rozpadl, když se Fossataro nedožil konce smlouvy.

William Tell

William Tell (1953)

Kdyby bylo natáčení dokončeno včas, šlo by o první nezávislý film natočený v CinemaScope.

William Tell

William Tell (1953)

Errol Flynn během natáčení v Římě v roce 1952 vyhlásil svůj bankrot, jelikož věřil ve svůj filmový návrat, vyčerpal téměř veškeré své osobní jmění tj. 500 000 amerických dolarů. Dokončeno bylo však pouze třicet minut snímku, poté byl projekt opuštěn.

Bílé lži

Bílé lži (1998) (TV film)

Natáčení probíhalo v kanadském Torontu.

Bílé lži

Bílé lži (1998) (TV film)

Snímek získal sedm nominací na předávání filmových cen na Gemini Awards v roce 1998 a byl nominován i na cenu Emmy na International Emmy Awards ve stejném roce. Hlavní cenu The Barbara Tipple Award získala herečka v hlavní roli Antonia Prebble na předávání cen na TheWIFTS Foundation International Visionary Awards v roce 2013.

Reklama