Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komedie

Recenze (7)

plakát

Avengers (2012) 

Super bezvadný film, nečekal jsem, že se i tolik nasměju......

plakát

Pina (2011) 

Pro někoho umělecké dílo, pro mne, jako člověka co Pinu Bausch nezná a o choreografii se nezajímá hodně nudy. Jako festákový dokument dobré, ale 230,- za lístek na 3D projekci je moc přehnané. Jde zde hlavně o tanec v divadelních kulisách pro mne s ne příliš zajímavou hudbou.

plakát

Hoří, má panenko (1967) 

Tenkrát se prostě točili kvalitní filmy, ne jako dnešní česká tvorba, která je žalostná.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Výborný Jeff Bridges v pokračování kultovního trháku z roku 1982. Napínavá podívaná, která není ochuzena o senza triky, spousty akce a bezvadnou elektronickou hudbu. Oba díly filmů na sebe pěkně navazují.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Krásná a tajemná atmosféra, perfektní Johnny Depp a Christopher Walken. Dvorní skladatel Danny Elfman podtrhuje celý zážitek. Opravdu mysteriózní...

plakát

District 9 (2009) 

Z počátku se tento film jevil jako Béčkový, avšak jak děj ubíhal, cítil jsem větší a větší napětí. Klobouk dolů.... Z kina jsem šel naprosto spokojen.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Po doporučení tohoto filmu od mých kamarádů a dlouhém uvažování, jsem se rozhodl navštívit kino a přesvědčit se sám a kvalitě filmu. Bohužel jsem byl zklamán, neboť předpokládaný scénář se vyplnil a čekalo mě 105minut celkem velké nudy. Počítačově vytvořené opice, předvídatelný děj a občasné trhliny v logice mě naštvali. Největší škoda je, že tento díl ničí tajemnou atmosféru prvního dílu "Planeta opic" 1968. Zrození Planety opic je určeno divákům, co potřebují vysvětlení a doplnění k prvnímu dílu Planety opic....to jest, co se vlastně stalo. Bohužel se jim dostane trapné a jednoduché vysvětlení..... za to muže virus....