Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Single Man (2009) 

Jedno z nejkrásnějších "uvědomění si" které jsem ve filmu zažila .. Jak málo chybělo od nevyrovnaného odchodu

plakát

Kvílení (2010) 

Myslím, že můj názor na film se plně sžívá s komentářem od Brygmi

plakát

Imaginární lásky (2010) 

Film je sice naivní po mnoha stránkách a neoplývá kdoví jakou dějovou linií, natočený je ovšem přesně mýma očima když mi bylo 20 let. Celkové Art pojetí si mi líbí, hudba je taky moc stylová. Někde na dramatičnosti přidali, jinde mohli ubrat ale to krásně vystihuje tu přehnanost mladistvého vnímání. Nevyzrálé pojetí našich mladých let..

plakát

Saw 3D (2010) 

Ani k opravdu hodně nepovedenému béčkovému hororu to přirovnat nemůžu, protože by to bylo pro něj silně urážející. Naivní, herecké výkony katastrofální.. ani propracování vražedných strategií a nástrojů nestojí za řeč. Vůbec nevím co mě vedlo k tomu se na to dívat.

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

V celku hezký film, dívat se na něj nebyla úplně nuda ale některé pasáže byli na můj vkus natočeny příliš lacině. Celkový námět i obsazení se mi líbilo (ale čekala jsem víc), takže pokud bych se hodně zamyslela mohla bych dát i 4*.

plakát

Louise-Michel (2008) 

Já bych teda ještě přitvrdila na absurdním humoru ale i tak druhá polovina filmu stála opravdu za to.

plakát

Škyt (2002) 

Existence všeho "obyčejného" pod lupou. Geniální podívaná se zajímavým příběhem. A stařík byl stejně nejkrásnější.

plakát

Aaltra (2004) 

Mě tedy tady to belgicko-francozské duo zase moc nepobavilo. Přiznávám, že několik scén bylo opravdu povedených ale mně to nestačilo. Možná, že pro většinu to bylo naservírování notné dávky černého humoru ale jsem asi už tak zvrácená, že v tom nevidím humor ale klasickou realitu. Ani jsem se nad jejich počiny nepozastavila. Asi bych se měla zamyslet v jaké společnosti, že se to vůbec pohybuju :). Každopádně kamera byla super, občas jsem měla pocit, že tam nejsou vozíčkáři dva ale tři při čemž ten třetí má v ruce kameru a jede polehounku za nimi a všechno natáčí.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Nonšalantnost s kterou je film natočený mě dostal. Anglický humor má v sobě to jedinečné kouzlo, že i ve vážném tématu vypíchne nezkutečné skeče. Já to beru jako hodně povedou satiru.

plakát

Baraka - Odysea země (1992) 

Zase jeden z mála filmů kdy forma předčí obsah, a je to škoda. Dívalo se na to opravdu hezky ale chyběla mně tam jakási pospolitost nebo snad návaznost. Prvotní krásné audiovizuální rozčarování přešlo do pomalu se nudícího utlumení bez možnosti hlouběji se zamyslet nad jednotlivými záběry.