Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) odpad!

Ač jsem sám hrdý otec a u porodu jsem pochopitelně byl, a taktéž celou následující dobu tvrdím, že to byl v mém životě nejemotivnější zážitek. Jsem nucený dát odpad... Bohužel netuším kam se řití soudobá společnost a kam to chce až dojít? Co třeba reality-TV o umírání a famozním posledním výdechu, nebo detailně v 50ti minutách rozebrat operaci děložního čípku a pak se o tom nenuceně pěkně pobavit. Nebo jakoukoliv jinou formou podat národu pohyblivé a naprosto umělé a navíc trapné obrázky. To jako vážně? Pro prachy cokoliv? Chce se mi blejt!!!

plakát

Brimstone (2016) 

Po shlédnutí tohoto filmu mě napadá jen jediná otázka. Nepletou si všichni kdo věří v boha tak trochu pojmy s dojmy??? Neskutečná pecka kterou by měli povinně promítat v křesťanských a jiných extremisticky zaměřených školách. A hlavně nedodávat obvyklé: BŮH TO TAK CHTĚL A JE TO JEHO VŮLE. ( trochu slaboduché ). A nebo to omlouvat selháním jedince. Dokud bude víra v boha v podání jakékoliv organizace ( křesťané, katolíci, židé, islamisté atd. atd. ) ovládat lidi jako ovce, tyto a jiné jim podobné příběhy budou nekonečné téma... Lidi probuďte se a začněte věřit jen sami sobě a nebuďte loutky pod záštitou jakéhokoliv podání boha... ;-)

plakát

Můžu dál? (2016) (pořad) odpad!

Můžu dál? Jen pojď Aleši. Zavolam pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku? Eště jsem s tebou, hochu, neskončil. Tvá prdel pozná středověk!“

plakát

Dovolená v Protektorátu (2015) (pořad) odpad!

Rozhodně odpad!!! Za prvé je to výsměch všem lidem kteří si prošli protektorátem a celou tou ne moc slavnou érou tísicileté říše do které byl náš národ zatažen na dlouhých 6 let. A za druhé je to hrubý výsměch lidem kteří žijí stále v horách tradičním způsobem. A že jich není málo. Samot a chalup je po Beskydach stále dost. Jo a elektřina na Hamrech v roce 38? To nemyslíte vážně že ne? A spousty dalších a další šílených věcí. Prostě odpad! Nechápu co se to děje.... A hlavně se ptám "PROBOHA SVATÉHO PROČ???" Spánembohem ;-)

plakát

Krajinou domova (2014) (seriál) 

Po hoooooodně dlouhé době nelituji televizního poplatku který jako ovce platíme a díky čétéčku jen na sračky se díváme... Toto je jedinečné dílo, kterému nejde absolutně nic vytknout! Záběry jsou naprosto archaické, komentář je smysluplný, a hlavně je to všechno NAŠE! A snad to trochu lidem otevře oči, že není jen PC, že není jenom TV, ale že je tu taky neskutečná příroda, kterou v takové rozmanitosti jako u nás nemají téměř nikde na světě... A že bychom si ji měli vážit a ctít ji jako svatou. Vždyť už je všem přeci jasné, že bůh je slunce ( myšleno naše nejjasnější hvězda ) a to všechno ostatní se od toho jen odvíjí...

plakát

Všiváci (2014) 

Jednu hvězdu za fenomenální herecký výkon Jirky Mádla!!! Dlouho jsem se netěšil na film tak jako na Všiváky. Zvláště když kamaráda na misi v Afghoši navštívil sám velký Ondra vetchý. Pan herec! Ale je fakt, že on a ostatní fenomenální herci za to de-facto nemůžou... A je fakt že už dlouho jsem neviděl větší slátaninu a ... No, radši už nic. A ať si každý udělá svůj názor po schlédnutí sám, ale upozorňuji-jen pro silné povahy. ;-)

plakát

Stážisti (2013) odpad!

ABY SE FILM MOHL OBJEKTIVNĚ HODNOTIT, MUSÍ SE ČLOVĚK DODÍVAT DO KONCE... TAKOVOU TORTURU JSEM SI ALE OPRAVDU NEPŘESTAVOVAL!

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Sdělím jen jediné. A to je holý fakt, že film není buhví jak oslnivý. Z filmařského hlediska by zasloužil maximálně jednu hvězdičku-Pět jsem dal, pro to čím se film ( trilogie ) zabývá. Ale, lidi neblázněte!!! Odpad? A ještě splivat námět? Kde to žijete?Sundejte si klapky z očí. Vy co jste dali odpad jste buďto slepí a hluší nebo jste cigáni a pakse vám nedivím. Tato trilogie konečně ukázala pravdu, před kterou si většina z nás zakrývá tvář, nebo se jednoduše pro klid svojí osoby otočí na druhou stranu... Je to o tom jak cigánská verbež za asistence policie, státních orgánů, a vpodstatě nás všech-krade, znásilňuje, ničí, ponižuje, a hlavně se odmítá začlenit do společnosti. Je to smutné, ale je to tak. Nikdo nechce riskovat svoje zdraví a svůj život kvůli někomu koho vůbec neznáme. Díky masivní mediální kampani to po Velíškovi už asi jiné nebude. Bohužel... Mám dítě a stát se mi něco obdobného budu jednat pudově-stejně jako "Hrdina" filmu. Bojím se dne, kdy se stane další Bratislava, a pak další a další...

plakát

Alois Nebel (2011) 

Nesrozumitelně pojatý film plný hloupých, a nudných scén. Hodina a půl čenání na něco, co stejně nepřijde a to je nadšení. Nekonalo se, a navíc se dostavilo určité rozčarování nad plytkostí příběhu. Po technické stránce na jedničku provedený film. Jen škoda že ti technici kteří film předělávali retoskopií, už museli jen mlátit prázdnou slámu- to muselo být kruté. V tomto duchu by měl být natočený Habermanův mlýn a bylo by to 100%tní!!!