Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (71)

plakát

Po životě (2009) 

Čekala jsem něco více... nadpřirozeného. Velmi se mi líbil styl kamery, napínavé momenty... ale ten zbytek. Téměř bych to označila za ztrátu času. Celý příběh postupně graduje, ale velké finále nikde. Škoda, mohlo to být lepší.

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

Nemusím snad popisovat, co si o této reality show myslím - o tom už dostatečně mluví mé hodnocení - ale tihle lidé, zavření v hotelu na tropickém ostrově, jsou vlastně chudáci. Nedovedu si představit být někde zavřená 24 / 7, se skupinkou nadržených zaostalců v 32°C. Ve skutečnosti ti lidé třeba ani takový nejsou (i když je to spíš má utkvělá představa), ale tomuhle se opravdu nedá říkat paradise....

plakát

Hněv Titánů (2012) 

A opět jsme u toho, že všichni "Titáni" si ponesou předsudky, které byly na hodnocení uživatelů vidět již při "prvním díle". Nevyvracím nikomu jeho názor, koneckonců ne každého baví dívat se na graficky (i hudebně) vyšperkovaný film se zajímavým dějem a (to nejlepší) velkou epickou bitvou na závěr. Hněv titánů nikdy nebude dostatečně oceněn, ale ve skutečnosti se jedná o výživný film, který se bude líbit 90% populace (ale jen 10% to přizná). Závěr: opravdu dobré pokračování, stojí za to vidět.

plakát

Bitevní loď (2012) 

To, co jsme očekávali, jsem dostali. A vlastně ještě víc. Bitevní loď v sobě nezapře prvky Transformers, ale i přesto je originální a zábavný po celých 131 minut. Nemusím se snad zmiňovat o vizuálních efektech ani hudbě - dokonalost sama... Asi nerozpoutal davovou psychózu při premiéře, ale bez jakýchkoliv pochybností bych ho zařadila mezi nejlepší filmy tohoto typu.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Komediální perlička mezi českými filmy. Poslední dobou se česká kinematografie řídí do bezedné studny, odkud je opravdu např. Pouta nevytáhnou. Ač obsahuje už ohrané vtipy, které jsme snad každý na škole zažily, člověk se prostě musí smát. A musí se smát přibližně 80% filmu. No a co, že je to klišé, hlavně že se člověk dobře pobaví a z kina odchází s dobrým pocitem (a oddělanou bránicí).

plakát

Avengers (2012) 

Popisovat Avengers je asi jako popisovat Bibli. Je to... je to úžasné. Epické. A tím pádem náročné na shrnutí. Každopádně, akce je tu přímo úměrná humoru (obzvláště ze strany pana Starka). Vizuální stránku netřeba příliš hodnotit, krásné jako u filmů předcházejících a navazujících na Avengers. Co bych ovšem chtěla "vypíchnout" je Loki (Tom Hiddleston). Jeho volba jako úhlavního nepřítele byl tak trochu risk, ale o to větší zisk. Loki totiž ve skutečnosti není stoprocentní záporná postava, podobně jako Raskolnikov v Zločin a trest. Velmi rozpolcená postava. I proto je dobře, je zůstal na živu a jeho starší bratříček si ho odvedl domů. Tak to má být. Kdo jiný by to přece dokázal Avengerům nandat v dalším díle? :-) Pozn.: 3D je opravdu nářez, doporučuji.

plakát

Všemocný (2011) 

Tak tohle je opravdu filmový bonbónek. Film jsem viděla bez jakékoli předchozí informace o ději a byla jsem velmi mile překvapena. Opravdu nabušených a zábavných 105 minut + zajímavý závěr.

plakát

Criss Angel: Mistr magie (2005) (pořad) 

Rozhodně bych do názvu pořadu nedávala slovo "magie", protože tento pořád má toho s magií asi tolik společného jako hovnivál s Microsoftem. Vše, co opěvovaný Criss Angel v pořadu předvádí, jsou jen staré triky, na které naleznete návod na internetu do pěti minut. Zbytek jsou extrémní kousky "ohrožující" život, ke kterým se raději nebudu vyjadřovat. A proč jsem mu tedy dala jednu hvězdičku? Protože ÚSPĚŠNĚ oblbuje miliony lidí, kteř opravdu věří, že byl tenhle týpek obdarován magickou mocí.

plakát

Soutěž řečníků (2009) 

Velmi primitivní příběh, jasné klišé, kdy se ošklivá dívka snaží stát se populárnější a získat srdce jednoho chlapce. Je tu ovšem drobný problém - hlavní hrdinka není vůbec ošklivá (ač je tak prezentována), je nadaná a chytrá, což z tohoto filmu dělá neuvěřitelnou kravinu. Jedná se tedy opět o film, který je zaměřen obzvláště na pubertální diváky.

plakát

Hairspray (2007) 

Všechno (ale úplně všechno!) přebil přetloustlý John Travolta v ženských šatech.

Časové pásmo bylo změněno