Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

Jáson a Argonauti (1963) 

Jako škvrně jsem argonauty žral...ale dneska jsem se před koncem už docela nudil. Nicméně jde o klasiku a věřím že před těmi padesáti lety musel stát před kinem chlapík a vracet lidem vyhozené čelisti, protože tenkrát to musela neuvěřitelná podívaná...

plakát

Kokain (2001) 

Docela by mě zajímalo co na takový filmy říkají drogový velmoži co si stavěj v Panamě mrakodrapy...myslím že s toho mají strašnou prdel. Film to není špatnej...má co nabídnout a Depp zde mohl uplatnit své zkušenosti.

plakát

Pomáda (1978) 

Muzikály vstřebávám jen těžce ale tuhle klasiku jsem si zamiloval už jako děcko...a s ním se mi do podvědomí zažral i Travolta. Parádní kousek kdy z doby kdy se ještě filmy daly označit za umění...

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Ach jo...jedna hvězda za destrukci bílého domu. Jinak se mi chtělo zvracet...Filmaři si z diváků vyloženě dělají prdel, a oni jim za to ještě tleskají. Třikrát fuj..

plakát

Underworld: Vzpoura Lycanů (2009) 

Tak nějak zbytečný film o vzpouře vlčáků...aneb tesáky a rozšklebené mordy zvítězí nad upírskejma kusadlama. Celé je to tak hloupé a předvídatelné že jsem se musel přemáhat k dokoukání. Škoda.. potenciál na průměrný béčko by v tom byl, ale pár tupejch hlášek a modrej přeliv film neudělá...

plakát

Rudý škorpion (1988) 

Je to dementní až to bolí...ale to se v tech letech moc neřešilo. Co mi vadí nejvíc je ta do očí bijící propaganda...škoda že se netočí filmy kde hoří americké vlajky, myslím že si s ruskými bratry nemají co vyčítat. Takže jedna hvězda za nostalgii, jedna za Lungrena a jedna za ten jeho gun ve finále...a to si v případě tohohle filmu připadám jako samaritán.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Tak jsem se na podesáté (jinak mě to vždycky uspalo) donutil dokoukat završení této ságy. A jestli tohle mělo být vyvrcholení...ucáknout si mohl maximálně retardovaný pedofil. Předlohu jsem nečetl...ale filmařům rozhodně došel dech...a za ten závěr filmu na nádraží by se mělo věšet! Vysoké hodnocení tohohle filmu beru jako odraz společnosti...slabomyslné, infantilní a bez jakéhokoli nároku na uměleckou tvorbu.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

O filmařině toho moc nevím ale s LSD nějaké zkušenosti mám...a jestli ten kdo měl na starosti střih říká že on ne, tak kecá. U jiných akčních filmů jsem ochoten lecos odpustit, přeci jen se většinou jedná o podívanou v pravdě duchaprostou tady mě ale rozčilovalo úplně všechno, od debilních herců, debilního scénáře až po debilní kameru... Bondovky jsem měl vždycky rád pro jejich osobitost a pokud z ní udělají prostou akčňárnu, měla by být ta akce alespoň vidět....žel ani to se tady nepovedlo.

plakát

Kimssi pyoryugi (2009) 

Film o dvou pustých ostrovech...a o dvou lidech, kteří hledají cestu nejen k sobě ale i zpět do svých životů. Pro mě mrda...která toho má pod povrchem víc než by se zdálo...

plakát

Total Recall (2012) 

Mohlo být i hůř...Pokud bych nikdy neviděl původní Total Recall neboli "Schvarzenegger na marsu" (tak jsme tomu říkali jako špunti) asi bych hodnotil tříhvězdičkově, snímek zařadil někam mezi typické velkorozpočtové akčňárny posledních let a zapoměl. Bohužel jde o remake kultovního trháku a proto přichází nemilosrdné srovnávání...ve kterém tento další pokus o vydření peněz ze známé značky zaostává snad ve všem. Snad jen výkon hlavních postav je srovnatelný...přesto...mohlo být i hůř.

Ovládací panel
15. nej uživatel Bahamy
1 bod

Fanklub

(1)