Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Obsahy (14)

Unknown Caller

Unknown Caller (2014)

Colin Miller bydlí v perfektním domu - je vybaven nejmodernějším elektronickým systémem a nejlepším bezpečnostním zabezpečením. Jednou večer obdrží telefonát od nějakého psychopata, který mu sdělí, že přebírá kontrolu nad celým domem, a jak se později ukáže, také nad jeho životem a životy jeho blízkých.

Pravda je jen slovo

Pravda je jen slovo (2013)

Advokátka, která se léčí ze závislosti na alkoholu, dostane případ neprávem uvězněné klientky. Ovšem z počátečního jasného pochybení při vyšetřování se vyklube zcela něco nového. V průběhu filmu ještě vidíme snahu advokátky o přisouzení dcery do péče, jenž jí byla odebrána kvůli závislosti na alkoholu.

Heavy Metal Britannia

Heavy Metal Britannia (2010)

Dokument BBC popisuje vznik a historii heavy metalu v Británii od poloviny 60. let až do konce let osmdesátých. V rozhovorech a hudebních ukázkách se zde představují zástupci skupin jako Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden a dalších.

Miss Dial

Miss Dial (2013)

Erica (Robinne Lee) je pracovnicí klientského servisu. Pomocí počítače celý den z domova odpovídá na nesmyslné dotazy zákazníků. Mimo to si řeší na svém privátním telefonu osobní problémy a sem tam zavolá na neznámá čísla, aby si mohla popovídat s lidmi i "normálně". Při jednom takovém volání narazí na celkem sympatického muže (Sam Jaeger).

Žena z mých snů

Žena z mých snů (2012)

Jednoho dne přijde do Alexovy kavárny mladá žena Rachel a chová se tak, jako by Alexe znala již delší dobu. Alexovi je sympatická a domluví si s ní schůzku. Při cestě z kavárny má však Rachel nehodu, kterou nepřežije. Alex je z toho nešťastný. Večer si vezme na noc tabletku a usíná. Ve snu se mu zjevuje Rachel a on pomalu začíná poznávat její příběh.

Nová doba ledová

Nová doba ledová (2013)

Sopečná erupce na Islandu rozpoutá výbuchy sopek po celé Evropě na hraně tektonické desky. Vzniká lokální zemětřesení a vychrlený popel pomalu zahaluje celoý starý kontinent. V kombinaci s tlakovou níží vyvolává ochlazení a trvalé sněžení. Film se soustřeďuje ne manžele žijící v Anglii a jejich děti pobývající v Paříži. Rodina se snaží spojit, aby mohla před nastalou zkázou odletět pryč z Evropy do Austrálie.

Bratři Kisselovi

Bratři Kisselovi (2008) (TV film)

Film vypráví o devastující moci peněz, osobních ambicích a podvodech. V několika časových rovinách sledujeme život dvou bratrů z lepší společnosti a jejich manželek, jenž vyústí v tragický konec.

Straight A's

Straight A's (2013)

Scott se po letech vrací domů, kde není vítaný. Kdysi totiž opustil svoji středoškolskou lásku Katherine, která s ním nechtěla odejít "do světa", ale naopak zůstala a vzala si jeho bratra Williama. Ten ovšem řeší na své služební cestě dilema, jak řekne své manželce, že ji opouští.

Super Cyklón

Super Cyklón (2012)

Při vrtných pracích na plošině v moři bylo navrtáno lávové pole, které tlakem vytrysklo na povrch. Okolní moře je oteplováno a tím dochází k velkému odpařování vody do ovzduší, kde se mísí se studeným vzduchem. Tím vzniká cyklón, který ohrožuje Kalifornii.

Fast Girls

Fast Girls (2012)

Příběh vypráví o skupině britských atletek, o jejich tréninku, nevraživosti, osobních životech, zklamáních i úspěších.

Můj budoucí přítel

Můj budoucí přítel (2011) (TV film)

Při výzkumné archeologické práci v budoucnosti je objeven ve staré lodi na dně vyschlého moře kufřík obsahující artefakty z roku 2012. Jsou to peníze a kniha. Na obalu je jméno a fotografie autorky. Výzkumník Pax je zvědavý, co je to láska a sex, o kterých pojednává kniha. Rozhodne se vrátit v čase a spisovatelku najít.

Srážka planet

Srážka planet (2011) (TV film)

Při silné sluneční erupci byla vychýlena planeta Merkur ze své dráhy a silně zmagnetizována. Nyní se blíží k Zemi a hrozí srážkou. Bývalý vědec se snaží katastrofě zabránit společně se svou manželkou, která je zrovna ve vesmíru v raketoplánu.

Co dál, Bene?

Co dál, Bene? (2012)

Benovi je 27, je úspěšný v marketingu. Ale u firem, které mu nabízejí práci, nevydrží dlouho. To samé by se dalo říct o jeho vztazích k opačnému pohlaví. Jednou je pozván do své bývalé školy, aby přednášel o své práci. Tam však potká spolužačku Alex a příběh může začít.

Pravá tvář

Pravá tvář (2011) (TV film)

Představitelku hlavní role Abby Collins (Catherine Bell) dostihla minulost spojená s válkou v Afghanistánu po letech, kdy už měla zavedený rodinný život. Ze svého vojenského výcviku nic nezapomněla, a tak se musí sama postarat o osvobození svého uneseného manžela.

Reklama