Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Recenze (56)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Zásadním omylem bylo nepochopit scénář jako komedii. Několik vtípků bylo přímočarých (jako zamáznutí střelce spadlým vrakem) ale dialogy jsem si v hlavě musel přemlouvat jinou intonací. Málem jsem to dotáhl na dvě hvězdičky. Jenom navléci skafand přes triko astronautce v poškozením raketoplánu jsem nedokázal. ()

Otan odpad!

všechny recenze uživatele

Jako veliký fanoušek sci-fi vám všem nedoporučuji tento Déčkový film vzhlédnout.Pár postřehů pro zasmání:raketoplán řítící se k merkuru po zažehnutí motoru začne v podstatě couvat...přitažlivost merkuru zvedá auta z ulic do kosmu,nic méně auto hrdinů je v klidu..hrdinka v raketoplánu se vysílačkou spojí s radioamatéry,nic méně Houston mlčí...atd.prostě KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8.2% ()

Reklama

ledofredo odpad!

všechny recenze uživatele

Věčně ustaranej hlavní hrdina kterýho navštíví dva studenti kteří mají úplně čirou náhodou super vysílačku která je okamžitě spojí s raketoplánem, navíc funguje i pod zemí a nepotřebuje k tomu ani anténu. A raketoplán který má umělou gravitaci a jako zázrakem se dostane od Slunce a jeho erupce a spolu s planetou Merkur míří k Zemi. No koukal jsem se na to jen abych si potvrdil ty komentáře co se tu vyskytují byl jsem jen zvědavej jestli je to opravdu tak strašný a nejhorší na tom je to že je to ještě horší. Kdyby se mohlo hodnotit do mínusu tak tenhle film má jasnej mínus tohle není "béčkovej" film tohle tak "efko". ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-fi v podstatě nemá s danou realitou nic společného, ale i takovýto žánr musí mít nějakou logiku. Tento snímek ji bohužel postrádá naprosto ve všem. Čert vem levné pixelové efekty, které jsou při nízkých rozpočtech producentů jako jsou televize prostě neadekvátní, ale s takovým ubohým scénářem by snad neprošel ani student scenáristiky na FAMU. Planeta Merkur se při silné sluneční erupci odchýlí ze své dráhy a začne ohrožovat Zemi a několik málo lidiček se následkem toho rozhodne zachránit svět, což se jim samozřejmě podaří. Děkuji, to mi na kyselo v puse bohatě stačí. ()

septic 

všechny recenze uživatele

Andrew Airlie není sice žádný skvělý herec, ale je utrpení vidět, že od 90. let, kdy figuroval v několika dílech Krajních mezí se kvalitativně nevyvíjel a hraje ve stejných věcech. Ve skutečnosti je tento film delší verze jednoho z průměrných dílů devadesátkových Outer limits, což by mu vysloužilo před 20ti lety snad i 45%, ale v roce 2011 je to katastrofální katastrofický film. Viděl jsem už hodně větších sraček, tak jsem tomu dal tu jednu, jinak to nestojí za řeč ani pro lidi, kteří se vyžívají ve špatných filmech ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama