Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (7)

Tajemství Sovího lesa

Tajemství Sovího lesa (2018)

Eia (Paula Rits) je desetiletá městská dívenka. Její rodiče jsou pracovně vytížení a nemají na ni čas. Zimní prázdniny má strávit sama bez rodičů v zapadlé vesničce na jihu Estonska, o které nikdy předtím neslyšela. Hned jak přijede, tak se seznámí s místními, kteří jsou velmi milí a laskaví, a cítí u nich vřelost a teplo domova, které doposud nepoznala. Všechno je tu pro ni nové a zajímavé. Okamžitě si to tady zamiluje. Zažije tu hodně zábavy a dobrodružství, ale také šok, když zjistí, co před ní rodiče celou dobu tajili.

Bungaku šodžo

Bungaku šodžo (2018) (seriál)

Kanoko Tsukishiro (Aoi Morikawa) je totální knihomol. Pracuje jako editorka, ale zatím je teprve začátečnice, a tak ještě neměla příležitost spolupracovat s žádným známějším spisovatelem. Jednoho dne ji šéfredaktor pověří dohledem nad novou knihou oblíbeného spisovatele. Tím je Saku Kagaya (Yu Shirota). Žádný z předešlým editorů s ním již nechce mít nic společného, protože je nerudný, náladový, panovačný, tvrdohlavý a navíc sukničkář. Naproti tomu Kanoko je milá, tichá, klidná a vlídná. Je jí už 26 let, ale je to nepolíbená panna. Nikdy ještě nebyla skutečně zamilovaná. Všechno se ale změní, když se tito dva tak rozdílní lidé setkají.

Rain tree no kuni

Rain tree no kuni (2015)

Noboyuki nedávno opustil rodinné hnízdo. Je v domě u rodičů a vyklízí svůj pokoj. V polici narazí na mangy, které četl na střední, a zjistí, že poslední svazek té jeho oblíbené chybí. Už si moc nevybavuje, o co šlo, a tak se podívá na internet, aby si osvěžil paměť. Tady náhodou narazí na web, kde je zajímavý komentář a on si pak už vzpomíná. Když si to čte, tak zjistí, že ta dívka, co to psala, byla koncem příběhu zaskočená stejně jako on sám. Velmi ho zaujme a odhodlá se jí napsat. Poté, co spolu elektronicky komunikují, tak se dohodnou, že se spolu setkají tváří v tvář. Ovšem jedna věc je si psát a druhá spolu skutečně mluvit. To, co je vnitřně spojuje, je silné, ale může to obstát v reálném životě?

Láska na bodu varu

Láska na bodu varu (2016)

Je to již rok, co Futabu (Rie Miyazawa) beze slova a ze dne na den opustil její manžel Kazuhiro. Futaba žije se svou dospívající dcerou Azumi (Hana Sugisaki). Obě se již smířily se vzniklou situací. Futaba dojíždí na kole do malého obchůdku, kde pracuje jako prodavačka. Vše je na první pohled v pořádku. Poslední tři měsíce má Futaba mírné závratě a necítí chuť jídla, ale nevěnuje tomu žádnou zvláštní pozornost. Na prohlídce u lékaře je však šokována zprávou, že má rakovinu, a to v poslední vývojové fázi. Doktor jí sdělí, že jí zbývají už jen měsíce. Futaba se rozhodne, že musí pro svou dceru připravit vše na to, že tu již zanedlouho nebude. Chce dát vše do pořádku, dokud ještě může. Začne tím, že najme soukromého detektiva, aby našel jejího manžela. Sledujeme dramatický příběh vztahu matky a dcery, který nám přinese mnoho zvratů a kotrmelců, ale i nečekaných zjištění.

Irreplaceable You

Irreplaceable You (2018)

Abbie (Gugu Mbatha-Raw) je živočišná. Co na srdci, to na jazyku. Takový čertík z krabičky. Naproti tomu Sam (Michiel Huisman) je zahloubán do své vědy. Introvert a tak trochu samotář. Tato tak rozdílná dvojice je spolu již od dětství. Milují se z celého srdce. Osud jim však do cesty postaví velkou překážku. Při kontrolní prohlídce v nemocnici lékařka sdělí čerstvým snoubencům, že Abbie není těhotná, ale že se s největší pravděpodobností jedná o nádor. Následně je potvrzena rakovina. Jak se s touto zprávou mladý pár vyrovná? A vydrží jejich na první pohled dokonalý vztah takovou tvrdou zkoušku?

Sensei! Suki ni natte mo ii desu ka?

Sensei! Suki ni natte mo ii desu ka? (2017)

Hlavní postavou tohoto romantického příběhu je Hibiki Shimada (Suzu Hirose). Sedmnáctiletá studentka, která se bezhlavě zamiluje do svého učitele dějepisu. Hibiki se nakonec neudrží a vyzná se panu učiteli ze svých citů. Jak toto může dopadnout? Školní předpisy toto přísně zakazují. Zákon to vidí zcela stejně. A odsouzení společností by v případě opětované lásky bylo nevyhnutelné. Láska je však mocná čarodějka. Může toto skončit šťastně?

Eien no hito

Eien no hito (1961)

Eien no hito (Nehynoucí láska) vypráví dramatický příběh nenaplněné lásky mezi Sadako (Hideko Takamine) a Takashim (Keiji Sada), kterým do jejich života nenadále vstoupí bohatý syn místního velkostatkáře Heibei (Tatsuya Nakada) toužící po tom, aby se Sadako stala jeho ženou. Heibei tak i přes odpor své budoucí vyvolené učiní a tím mladý pár rozdělí. Příběh smutné reality japonských vesničanů se odehrává v pohnutých letech 1932-1961.

Reklama