Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (294)

plakát

Rytíři krvavé oceli (2009) (TV film) 

"Táhněte, hnusné plemeno!" - "My nejsme plemeno!" - "A jak to mám poznat?" ... No, a tak to jde pořád. Dialogy byly buď tahle debilní už v originálu, nebo to dorazil překlad, ale v každém případě to jsou konverzační perly... A hlavně tedy nevím, jak jsem mohl doteď žít neznaje TYGLÍK! ... "Pamatujte! Tyglík - nebo smrt!" ... Inu, těžká volba.

plakát

Rytmus v patách (2009) (TV film) 

Krásná muzika (s Tonyou Graves jako třešničkou na závěr), kouzelná Geraldinka Mariky Šoposké, jíž to s Vojtou Dykem opravdu slušelo... Zlatá mládež působí věrohodně, estébácký svině jakbysmet... Výborně udělaný a působivý film.

plakát

Sněhové pusinky (2009) (TV film) 

Jestliže jsem někde psal, že se mi líbí nové německé filmy z Berlína a okolí, neměl jsem na mysli zrovna tenhle :-))) Ale na druhou stranu, dívat se na to dá (pokud k tomu člověk ještě něco dělá) a baculatější německé "sněhové pusinky" a "bavorské pralinky" se mi leckdy líbí víc než leckteré americké vychrtliny :-)))

plakát

Věčný romantik režisér Jiří Hanibal (2009) (TV film) 

Pan režisér - a spisovatel - Jiří Hanibal je mi velice sympatický. A má krásnou chalupu, zvlášť ten interiér vypadá úplně úžasně.

plakát

Za kačku svlíkačku (2009) (pořad) 

Mno, jako zvuková kulisa k noční práci je to děsivý... Ale pokud se naopak zvuk vypne, tak se na to celkem občas mrknout dá, jen ten děj by tedy mohl mít větší spád :-))

plakát

Zázraky přírody (2009) (pořad) 

Hecnul jsem se a taky si v duchu zasoutěžil. Zjistil jsem, že jsem stejně chytrý jako Šteindler. A oba jsme (o prsa) porazili Maurera. Dostalo se mi po čem jsem toužil - opojného pocitu vítězství. Pročež pořad hodnotím jako úspěšný a jsem navnazen rozdat si to za týden s dalšími celebritami. O vývoji mého skóre vás neopomenu informovat.

plakát

Bobule (2008) 

Bobule z pod Pálavy nejsou špatné, to ne, ovšem když je člověk porovná s o dva roky starším vinobraním Ridleyho Scotta z Provence... Vypadá to, že na vinicích byl opravdu Dobrý ročník ten 2006... A není to tím, že Kryštof Hádek není Russell Crowe, nebo že by barva hlasu Terezy Voříškové byla méně krásná než u Marion Cotillard. To už vůbec ne :-).. Nicméně mám pocit, že hlavním problémem česko-moravské kopie je její nedotaženost, zvláště v dialozích. Na těch by bylo ještě práce...

plakát

Čtvery Vánoce (2008) 

Nedávno jsem napsal, že bych nepřenesl přes srdce dát romantickému filmu s Reese Witherspoon méně než čtyři hvězdičky... Tak teď musím říct, že přenesl... A ani mi tady nepřijde nějak nadpozemsky krásná... Ovšem je otázka, nakolik, a zda vůbec jsou Čtvery vánoce romantické.

plakát

Den D (2008) (pořad) 

Dobrý. Ale někdy mi strašně vadí jedna věc - jak přítomní pánové mistři světa urážejí lidi, kteří evidentně něco - a dobře - umí, jen se to prostě nedá tak jednoduše prodat... Přijde mi to velmi buranské a nekulturní... U Dany Bérové a Marty Novákové jsem si toho nevšiml. Tak to asi budou výstřiky testosteronu.

plakát

Druhá žena (2008) 

Drama / Komedie?? Já tedy nic komického neviděl. Ten příběh mi spíš přišel hodně smutný, možná s maličkou troškou naděje na závěr. Ale film je to výborný.