Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Za kačku svlíkačku aneb jak se ještě jinak přiživujou štětky u nás. Člověk příjde z hospody po rukavici (pětipívu) a co ho nečeká na Prima Cool. " Volejte, jsem tu pro vás, mám tady spoustu cen nebo mě můžete svlíknout - mě je tu teplo...". No to jsme to dopracovali. Minuta hovoru 90kč/minutu, proč ne že. Moderátorky tupé až je to do očí bijící a jejich zoufalá snaha vydřít z diváka peníze. Ukázka byznysu v Čechách. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá kokotina, kterou jsem si párkrát nechtě nahrál (kousek) než došla páska, když jsem usnul při nahrávání nějakého hororu. Holky žádná sláva a ta doba než se konečně svlékly – no ale zas se jistě našlo dost zoufalců, kteří tam s pérem v jedné ruce volali pořad co pořad – jinak by se jim to samozřejmě nevyplatilo. Pamatuju si týpka ze školy, co na tom „projebal“ snad deset litrů (samozřejmě i na horkých linkách) a pak to museli staří cálovat za něj, protože mu ještě nebylo 18 a nemakal. ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady je úplně všechno špatně, naprosto konsternovanej jsem zůstal civět na tuhle katastrofu, protože postavit před kameru (NE)pěknou slečnu, která ani neumí mluvit, aby hodinu provázela stupidním pořadem, to je pořádná troufalost. No a když náhodou diváci slečnu nevyslíknou, sundá si oblečení na konci pořadu sama od sebe, tzn. naprosto to postrádá smysl.. Ufff ()

Lula.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou takhle v noci jsem si nevypnula televizi a ejhle co dávali...Za kačku svlíkačku? To snad nemůžou myslet vážně? Vzhledem k ceně hovorů je název velice zavádějící :D každopádně nechápu, že se najde zoufalec, co tam vážně zavolá. Holka, kterou jsem tu noc viděla sice vypadala dobře, ale v hlavě toho evidentně moc nemá..divákům ale jde stejně spíš o to, jestli má jiné přednosti... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Název vystihuje vše. Za kačku si dnes nekoupíte nic, co by stálo za to, a svlíkačka je stejně antierotické slovo, jako je antierotický celý pořad. Ta jedna ušmudlaná hvězdička patří některým slečnám, které jsou, do doby než otevřou pusu, pohledné a sexy. Tento pořad tak není ničím jiným, než vychytralým tahem televize, jak vytáhnout z nadržených a opuštěných chlapů vprosřed noci nějaký ten kováček... :-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama