Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (40)

plakát

HBO Comedy Half-Hour (1994) (pořad) 

Jeden z prvních známějších Chappellův stand upů, kde dokazuje své kvality, jako jeden z nejlepsich černošských komiků své doby. Kdo zná jen Chappell Show, tak přichází o to nejlepší co tento chlapík dokáže....."I ran home as fast as I could. I was trippin, trippin! I looked at the clock and it was 2:42. I was like, damn, 2:42 I got to sober up. I ain't never been this high this early. I took a shower. I was still high. Said maybe music will do the trick. I listened to every CD I had, I was still high. Exercise, that's what I'll do, I ran around the block 4 times, still high. Took a nap, woke up, fucked up. I looked at the clock and it said 2:43. I said, God damn! "

plakát

Chris Rock: Never Scared (2004) (TV film) 

Ze zacatku jsem byl velice skepticky, ale jak uz je u tohohle urvaneho typka zvykem, v druhe polivine zacina poradne nakladat a stoji to fakt za to. Skoda, ze neumi vic pracovat s hlasem...

plakát

Chris Rock: Kill the Messenger (2008) (pořad) 

Diky divne kamere a strihum z ruznych vystoupeni, ktere na sebe plynule navazuji ztraci cely stand-up kouzlo osobite atmosfery a kazi tak celkove, ne uplne spatne vystoupeni, ktere Chris predvadi. Zacatek je hodne slaby, ke konci se pomalu rozjizdi...do peti hvezdicek vsak porad velmi daleko.

plakát

VALL-I (2008) 

nevim jestli se na to budu chtit nekdy kouknout znovu, ale preci jen to byla dobra sranda..

plakát

Elfen Lied (2004) (seriál) 

Naprosto zbytecne precenovane anime, ktere dejove balancuje nekde mezi infantilnosti a temnymy osudy postav, ktere divak prokoukne prakticky uz po trech prvnich dilech. Ma sve svetle chvilky ale je jich proklate malo..Tri hvezdicky za hudbu a sileneho zabijaka...jo a jeste teda za nahotu, heh :)

plakát

Rocky IV (1985) 

..a všimli jste si černého trenéra sovětské strany ?? Paráda.

plakát

Rocky II (1979) 

boxující retard, výborné na nedělní vypínačku :)

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) odpad!

bohuzel, mozna kdyby se mi do ruky tento serial dostal v orginale..ale cesky dabing ho utopil do bahna trapnosti, debility a ubohosti..fuj

plakát

Bratři Bluesovi (1980) 

Verim, ze pri nataceni tohohle snimku musela byt strasna zabava..nejvic me rozsekal John Lee Hooker a hlaska "Elwood: It's a 106 miles to Chicago. We got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses. Jake: Hit it!"

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

"...Anyway, just in case they took it as evidence I am also sending you a T-shirt. I hope it's the right size. I am healing up good and they tell me that I will soon be one hundred percent even with eight bullets dug out of me because they didn't hit any vital organs, just my liver which is fucked anyway, ha-ha-ha. "