Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (174)

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Mam hrozně rád Strachovo kriminálky, ale Docent je rozhodně nejslabší ze všech. Skvělý obsazení a vyšetřování v duchu případů 1. oddělení tak co by se mohlo pokazit. Sám nevim, ale režisér měl podle mě zůstat u svých lehce "mysteriózních" témat. Škoda

plakát

Trol (2022) 

Jsem velkej fanda tohohle žánru a severský mytologie, ale tohle bylo velký zklamání. Hlavně pro to, že všechno už jsem někde viděl a to doslova stejný scény. Boží námět ze kterýho šlo tolik vytřískat a já koukal jen na okopírovaný scény z jinejch filmů. Jaká škoda. O třídu lepší nízkorozpočtovej Lovec Trolů.

plakát

Rozbouřená Země (2022) (seriál) 

Další z dokumentárních seriálu, kterých Netflix vyprodukuje neskutečný množství a úplně o všem. Bohužel na úkor kvality. Snaží se za každou cenu zaujmout a místo zajímavých informací a záběrů nacpe seriál srdceryvnými rozhovory s přeživšími (které nic neříkají) a záběry z mobilů (které nic neukazují). Škoda. Přírodní katastrofy jako takové jsou extrémě zajímavé téma.

plakát

The Playlist (2022) (seriál) 

Minisérie o vzniku nejlepšího přehrávače hudby jaký zatim kdo vymyslel. Škoda, že ho zrovna vymyslel nejvíc nesympatickej týpek jakej kdy byl. Teda aspoň podle seriálu. Super nápad věnovat každou epizodu postavě, jako nedílné součásti projektu. A ůplně v každý epizodě mě neskutečně sral Daniel Ek. Naopak Díly s právničkou nebo hudebním producentem úplně TOP. Člověk by ani neřekl co stálo za tím, pustit si cokoliv na Spotify. Geniální seriál

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Příběhově rozhodně o dost silnější než 1917, vizuálně o maličko slabší, ale stejně dobrej film. Jen se to mělo jmenovat jinak. Takhle to nutí diváka srovnávat s předlohou a zbytečně tomu schazuje hodnocení. Ale po dlouhej době film na Netflixu co za něco stojí.

plakát

Batman (2022) 

Je to skvělej Batman a určitě by to byl nejlepší Batman kdyby... Kdyby neexistoval Nolanovo masterpiece. Ten je zatím nepřekonanej. Každopádně DC zase dokazuje, že kvalitou filmů mu MARVEL nesahá ani na kotníky. Silný 4*

plakát

Černý krab (2022) 

Úplně zbytečnej film... Bože kolik už jich Netflix vyprodukoval. Noomi extrémě nesympatická, kravina za kravinou, a konec snad ani nekomentuju. Vzniklo tohle jen kvůli aktuálnímu nastavení společnosti? Proč?!

plakát

Curon (2020) (seriál) 

Zajímavej námět  na zajímavym místě, umocněný tim, že jsem Curon osobně navštívil. A mrzí mi, že z toho nevytlačili mnohem víc! Ten potenciál tam je obrovskej. Přešel bych i pár nelogičností v ději. Italové celkem překvapili. Silný tři.

plakát

Challenger: Poslední let (2020) (seriál) 

Splnit včas plán, nehledě na riziko! Že se to dělo v sovětským svazu a že to vyústilo v globální katastrofu, mě ani moc nepřekvapilo. Ale že takhle v osmdesátých letech fungovala i NASA... to je celkem znepokojivý. Skvělej dokument, plnej zajímavých, pro mě nových informací a záběrů.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Komedie která je vlastně dost smutnej film. Další česká volovina, se kterýma se poslední dobou celkem roztrh pytel. Zbytečná škoda.