Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (162)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Mám rád filmy Terrence Malicka, takže tohle jsem si vychutnával od začátku do konce. Jen jsem ke konci přemýšlel, který kousek z Lea ještě odpadne... Tom Hardy úžasný.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Za mě zkrátka ne. I když jsem odhlédl od předlohy (stejně jako Spielberg), tak to byla nuda. Mělo to pár pěkných nápadů a světlých chvilek, ale celkově jsem se těšil, až to skončí. Dovolím si citát přímo z filmu: "Ty jo, kdo by řekl, že jeto tak dlouhý."

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Guy Ritchie umí, zapomeňte na to, že je to podle středověké pověsti. Připravte se na gang, který si vás ve střihově a hudebně dokonalé smršti buď získá, nebo budete film zatracovat do skončení titulků.

plakát

Lion (2016) 

Malickovsky laděný snímek, který vám dá nakouknout nejen pod pokličku života v Indii díky první půlhodině, ale také do neuvěřitelného příběhu ztraceného chlapce, podle skutečné událost (prý). Mohlo to být kratší, ale mě to bavilo.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Zajímavý pohled do života vrcholného fyzika. Není to Čistá duše, je to jiné. Osobnější.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Tohle rozhodně nezklamalo. Tradiční biják s velkými potvorami a akcí, která hbitě ubíhala. Jestli je tohle start nových filmů a budou ve stejné kvalitě, tak to si nechám líbit.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Jej, to bylo slabé. Ano, patřím k těm, kteří nejdřív četli knihu a nelíbí se mi, co se stalo s postavami. Ale to není to hlavní, film neměl napětí a dějová linka byla velmi plochá. Musel jsem se dívat na dvakrát. Co z toho, že posledních dvacet minut fungovalo, když jsem musel čekat přes hodinu a půl...

plakát

Život (2017) 

Čekal jsem více, je to škoda, docela zábavné sci-fi s prvky děsu je roztahané spoustou zbytečných dialogů a nelogickým jednáním některých členů posádky. Průměrné béčko, které ovšem úplně nezklame.

plakát

Uteč (2017) 

Velmi originální a nečekaná zápletka, která je i dobře podaná. Postupně se stupňuje jakés takés napětí, aby se završilo správným finále. Ale jako horor bych to neoznačil, spíš mysteriózní thriller.

plakát

Penelope (2006) 

Docela příjemný film, občas hlušší místo, ale po většinu času pohádka pro dospělé s nutným poučením na konec, úžasná hudba a burtonovská atmosféra.