Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizoda) odpad!

Protože se na tohle musela naše domácnost chtě nechtě finančně podílet tak za mě odpad. Takovéto pořady bych si představoval tak na  tv Barrandov ale rozhodně ne na ČT. Tohle dílo nemá žádnou úroveň. Je to příšerná nuda, naštěstí je to hodně rychle zapomenutelné.

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) odpad!

Scénky=odpad. Výkony těch "herců" nebo "komiků" nebo co to má sakra být=odpad. Kdysi jsem si myslel že tv nova produkuje ... ale to co poslední dobou pouští do světa tv prima tak to fakt stojí za to. A ještě mají tu drzost do lidí cpát jak je důležité sledovat reklamu aby mohli produkovat takovéto ... dejme tomu hrůzy

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) odpad!

Nikdy nepochopím jak se na to může někdo dívat. Vrchol trapnosti, nebýt tohoto pořadu tak by asi ti tři šašci, tím opravdu nemyslím že jsou vtipní, pomřeli hlady.

plakát

Sezn@mka (2016) odpad!

Toto je první film u kterého jsem byl upřímně rád za reklamu. Tragické herecké výkony, příšerná práce s hudbou.  Na planetě není tolik alkoholu aby se na tuto ohavnost dalo dodívat

plakát

Nevědomí (2013) 

Za mě osobně bych tuto záležitost ohodnotil asi tak že s trochou sebezapření se na to dá dívat. Kdyby se tento film natáčel v osmdesátkách tak by to bylo příjemné sci-fi  podívání ale rok 2013. Všechny zvuky mi připomínají vytáčené připojení v dobách dnes již minulých, to podle mého moc jako sci-fi nezní.