Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Thriller

Recenze (238)

plakát

Přicházejí v noci (2017) 

Velké zklamání, nuda k uzoufaní. Příběh o psychopatovi, který pod záminkou ochrany rodiny před "nákazou" rád povraždí vše kolem. A pokus o vykreslení psychologie postav je úplně mimo mísu...

plakát

Irské přání (2024) 

Příjemný romantický film se šťastným koncem, od kterého jsem ani víc nečekal. Navíc děj se odehrává v krásném Irsku a je radost koukat na skvělou Lindsay.

plakát

Pavučina (2023) 

Zamotané rodinné drama, které se změní v děsuplný příběh...s jedem na krysy :) super, jeden z nejlepších tohoto roku.

plakát

Půlnoční klub (2022) (seriál) 

Jsem hrozně zklamaný. Vydržel jsem to do 5.dílu, ale nedá se to. Vůbec to není horor nebo nic tomu podobného. Jedná se bohužel o slátaninu, kde se nic neděje. Blbé nesympatické postavy, nudné prostředí a nulová zápletka. Bohužel.. Dával jsem tomu šanci, ale nutit se do toho? To už o něčem svědčí.

plakát

Srbský film (2010) odpad!

Film nemá hlavu ani patu, je předvídatelný až hrůza. Snaží se šokovat nechutností, ale vůbec mu to nevychází. Scény vyšumí do trapnosti. Nedoporučuji v žádném případě.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Nevím, jestli je to film pro děti nebo pro dospělé, ale podle mě ani pro jednu skupinu. Film má velké díry ve vyprávění a jeho nelogičnost není koukatelná. Burton nebo neBurton tohle je opravdu příšerné.

plakát

Štiky (2018) (pořad) 

Absolutní guilty pleasure! S Monikou je vždy o drama postaráno a tupohlav Charlotte mě zaručeně pobaví :D

plakát

Terrifier (2017) 

Tohle nebyl horor ale řádná ptákovina, u které jsem se ale dobře pobavil, takže nemůžu dát odpad. Klaun je perfektní maniak a některé jeho činy mě úplně rozsekaly viz. jízda na koloběžce :) Kdo neviděl neuvěří!

plakát

Matky na tahu o Vánocích (2017) 

Jeden kýč a klišé za druhým...chápu, že to má být odlehčený vánoční díl, ale co je moc je moc....S komedií to nemá nic společného, balancovalo to na hranici trapnosti (striptér na vánoční večeři před dětmi + ta mamina "šlapka" ho před všema ojíždí? my god) ...Susan Sarandon, jak ses mohla do této zvrácenosti zaprodat? Doufám, že další díl této "komedie" bude třeba A Bad moms summer vacation nebo A Bad moms halloween.(myšleno ironicky)