Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé co jednička,jen přibyly postavy matek hlavní trojice.Podobně jako u jedničky se tu najde pár velmi dobrých fórů proložených dávkou těch nejzákladnějších klišé a ani dějově tak tady není nic co by překvapilo.Úplně stejně jako u jedničky mi tu pak vadí že prakticky žádná situace se tu neřeší normálně,ale jde se z extrému do extrému.Nevím,jestli američani takhle věci řeší běžně,nebo je to prostě jen in ve filmech,ale normální člověk by se až takhle nechoval...60% ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat. Nebo respektive vím. Tohle byl hodně slabý odvar toho, co jsme viděli minule. Musím uznat, že několik světlých momentů tady bylo, líbil se mi i nápad zatáhnout do děje i matky hlavních hrdinek, dokonce i to, jak se vměšovaly do jejich životů, následné hádky a usmíření. Ale postrádalo to jiskru, kolikrát jsem si řekla, že je to zbytečné, ty dialogy mne vůbec neoslovily, děj mne nepřitáhl a nedržel. Jako by film postrádal cokoli uchopitelného a místy i pochopitelného. Samozřejmě, obsahoval spoustu vtipných momentů, zabalených do docela obstojné slupky, ale na skvělý dojem to podle mě nestačilo. Alespoň podle mě. Film není hrozný ani nijak extrémně špatný, ale nijak nepřesvědčí. Rozhodně nepatří mezi ty, na které by bylo možné dívat se opakovaně, protože při několikátém shlédnutí by se asi člověk unudil nebo přístroj raději vypnul. Z těchto důvodů film nedoporučuji a doufám, že pokud se tvůrci rozhodnou natočit další díl, dají mu podobnou jiskru, jako tomu předchozímu. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, vulgární a především komicky přitážené za vlasy. Jsem ráda, že si i pokračování zachovalo onen přehnaný, až parodický tón, který jsem ocenila na prvním díle. Na obou filmech je nejlepší to, že se zkrátka neberou vážně. To, co by jinde působilo lacině a trapně, je tady dohnáno do takového extrému, že je to zkrátka vtipné. Už jen ty přemrštěné charaktery všech matek a jejich hlášky. Dostávala mě Christine Baranski v roli matky/babičky perfekcionistky: "Ale to je z Titanicu!" :D Jasně, ne všechno se tak úplně povedlo, ale stále se našly mraky momentů, kterým jsem se musela od srdce a z plna hrdla zasmát. Za mě jde o opravdu zábavnou a odpočinkovou podívanou sršící absurdním vtipem. Téměř stejně dobré jako první díl. ~(3,9)~ ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už předchozí díl byl lepší průměr a tohle je ještě horší. Zasmál jsem se tak 2 krát a z vedlejších postav je vtipná maximálně tak matka Kiki. Už v předchozím dílu jsem nechápal jak někomu může přijít vtipné,když se někdo ožere jak prase nebo zhulí případně někde krade a dělá bordel a tady je to úplně to samé. Konec je vyloženě trapný a nevhodný jelikož předvádět před malýma děckama jako by sex je těžce mimo. 40 procent. Za den zapomenu o čem to bylo. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě film na "oddych". Chtěla jsem něco nenáročného a byla jsem za mě příjemně překvapena :) Mě prostě baví Kathryn Hahn a vybrání matek k těm již známým - to se taky povedlo :) Ano - Vánoce jsou v USA brány jako totální šílenost, je třeba to brát hodně s nadhledem, ale já se bavila :) A kéž by někdo toto prožil :D ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)

Reklama

Reklama