Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (40)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nečekal, že mě to bude bavit. Vlastně jsem byl zvědavej na Lohanku, jak se s tím herecky popasuje. Kdysi hezoučka dvacetiletá s rošťáckým kukučem, dnes jí táhne na čtyřicet, ale vypadá o deset let starší. Film je to ale fakt mizernej. Ženich má pohyby jak buzík, a navíc irská bohatá rodinka, aristokrati, a do rodiny si vezmou šikmoočku. Chaaa. Asi dobrá partie. Netflix se v těch současnejch trendech už ztrácí. 10%. ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Prostě Rosamulde Pilcher - nic víc, nic míň. Přitroublá romantika s krásnými irskými exteriéry, přezrálou Lindsey Lohan a dospělým Eragonem. Příběh je prostinký a samozřejmě nesmí chybět osudové setkání s osudovou láskou. Je to v Irsku takže si připište déšť, veselou hospodu a taneček obou hrdliček. Dvě hvězdy - mám slabost pro Irsko a ta hospoda vypadala fajn. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Janeen Damian si jistě dala předsevzetí, že oživí kariéru padlé hvězdy Lindsay Lohan pomocí jakýchsi amerických variací příběhů alá Rosamunde Pilcher, Inga Lindström atd.: Po Vánocích na spadnutí se přesouváme na druhý konec duhy, do zázračného Irska. Nádherné exteriéry ve filmu bohužel trpí pod tíhou těžce předvídatelného děje, který se nesnaží o žádná překvapení, a prostě se jen očekávatelně posouvá dál, abychom nakonec (nečekaně!) zjistili, že každé niterné přání má svá úskalí. Irské přání je těžce nenáročná oddychovka na večer, na který nemá člověk žádný lepší plán, než na devadesát minut vypnout mozek u Netflixu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takhle Irsko nevypadalo snad ani ve snech irských romantiků. Zelené svěží pažity, květiny, voda, vše zalité sluncem. V hospodě se bodrý hostinský jmenuje Murphy, šamgasti do jednoho nosí kostkované košile (bez nich by je asi do hospody nepustili) a ústřední rodina? Žije na zámku a tipněte si, jaké mají rodové jméno? Jasně, že Kennedyovi! K tomu se přimotá jedna divoženka v etnošatech. ____ Je to snad parodie? Bohužel ne. Lindsay v téhle přiboudlé romanťárně bez vtipu zjišťuje, že když se ti splní přání, možná zjistíš, že to nebylo to správné přání. Celá vyprávěnka je naivní a předvídatelná, což by v rámci žánru prošlo, kdyby byla aspoň vtipná. Nebo byl ústřední pár sexy, jenže těmhle dvěma to spolu zoufale neladí. Nebo nějaká zajímavá postava, tyhle jsou ale všechny střiženy podle ohrané šablony. SHRNUTÍ: Instantní irský svéráz po emericku. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení, mně se to moc líbilo... Jediná škoda, že je to strašně předvídatelné, a Lindsay Lohan už je stařena (alespoň na nevěstu).. Ne jako vážně moc hezká romantická komedie, vtipná, milá se sympatickými herci v nádherném irském prostředí.. Do kin šlo poslední dobou spousta mnohem horších počinů, zatím asi nejlepší letošní film od Netflixu. Role Jane Seymour super vtipná a ten fantasy prvek tomu rozhodně přispěl a nemá to ten klasický happyend, ale spíš otevřený konec, a to je super...80% ()

Galerie (90)

Zajímavosti (18)

  • Hlavné natáčanie filmu prebehlo v Dubline, Wicklowe a Westporte od 5. septembra do 14. októbra 2022. (Arsenal83)
  • Když James (Ed Speleers) čte Paulovu (Alexander Vlahos) knihu, přejde na stránku s poděkováním. Stránka je plná chyb, přestože na posledním řádku stojí: „Edited by Madeline Kelly.“ Lze si také všimnout pravopisné chyby. Slovo „throughout“ je napsáno jako „thrughout“. Film poukazuje na to, že Madeline (Lindsay Lohan) upravovala Paulovu knihu několikrát.
    (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama