Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Ve znamení lásky (2016) 

Pro mě je tento film velkým zklamáním. Začíná to být u zfilmovaných knížek od Sparkse tradice. Jeho knihy jsou skvělé, plné emocí a do poslední kapitoly čtenář jen hádá, jak celý příběh vlastně dopadne. Bude happy-end nebo "klasický Sparksův" konec plný slz a zároveň hřejivého pocitu? No... Na film jsem se těšila, i když jsem předem čekala, že mě to neohromí. Bohužel musím říct, že mě film vůbec neoslovil. Příběh z knihy sice vycházel více než předchozí snímky, ale vždy mi přijde, že to hlavní, to důležité a to, co ten příběh dělá tak skvělým, ve filmu zkrátka není. Příběh mladé dvojice mi přišel jako pohled z rychlíku - šup sem, šup tam a najednou jsou spolu a mají děti. Ani obsazení se mi nezamlouvalo. Čím to, že Sparks hlavní hrdiny vylíčí úplně jinak, než jak "ve skutečnosti" vypadají? Tři hvězdy dávám jen za poměrné dodržení knihy (zejména konce, který byl u několika předchozích filmů změněn) a kvůli Sparksovi, který snad jako jediný dokáže napsat "červený" román, který bez slz dočíst zkrátka nedokážu.

plakát

Zmizelá (2014) 

V polovině filmu jsem opravdu hořce litovala, že jsem nedala nejdříve přednost knize a poté až filmu. Závěr mě ale přesvědčil, že číst knihu nechci, byla bych zbytečně naštvaná, jestli tedy končí stejně... Film mě v první chvíli nadchl. Vůbec jsem netušila, která bije, a vše se zdálo být tak propracované a až nemožně pravdivé, jako bych poslouchala vyprávění sousedky. Poté se ale začaly objevovat chybičky. Jako by v první polovině někdo dával pozor na jakýkoli detail a poté už měl unavené oči. I průměrný doktor by podle množství hCG v moči zjistil, že daná osoba je těhotná rozhodně delší dobu než 6 týdnu, spíše tak 6 měsíců. A po tu dobu, co měla být Amy vězněná u svého "obdivovatele", poznala a potkala spoustu lidí. A troufám si říct, že i jako obarvená a s falešnými brýlemi byla poznat minimálně po hlase. Proč se tedy nikdo nepřihlásil, když začala všude tvrdit, jak byla vězněná? Že by se do toho tolika lidem nechtělo? Nemyslím si... A vše to završil Nick, který byl celou dobu bezohledným manželem, který svou ženu podvádí a užívá si se studentkou, kde může, a najednou se z něj stane zodpovědný člověk, který se chce starat o dítě, které ani nezplodil, s ženou, která ho chtěla dostat do vězení a přála si jeho rozsudek smrti?

plakát

Navždy spolu (2012) 

Někde jsem četla, že román působí na ženu jako porno na muže. Oboje představuje nalhávání něčeho, co se nikdy nestane. I když byl tento film typický slaďák nacpaný veškerou romantikou, kterou si dokáže žena představit a která muže nudí k smrti, já si tento film opravdu oblíbila. Nedokážu si vůbec představit, jaké by to bylo ocitnout se v roli hlavní hrdinky. Mě tento film zkrátka chytil za srdce!

plakát

Domácí mazlíček (2008) 

Sice jsem si v první chvíli říkala, že půjde o další komedii, kde ze sebe bude dělat naprosto blbá dylina debilku a tím se bude snažit zaujmout, nicméně jsem se u téhle komedie opravdu bavila! Hlášky, vtipné scény, zkrátka všechno mě bavilo.

plakát

Bill (2007) 

Nenucený návod Jak si změnit život, když vás nebaví práce, kterou děláte, manželka vás podvádí a vy vlastně nemáte proč žít, tak jen jíte sladké a roste vám pupek. U filmu jsem se ohromně bavila, a i když tu vidím pár špatných ohlasů, mě film nadchl. Bylo zajímavé sledovat, jak se Aaron měnil a jak se nakonec vypracoval. Možná mi trochu vadil Logan, od kterého jsem stále čekala nějakou levárnu, protože to k němu zkrátka patří. Nicméně se tato komedie opravdu povedla. Nový nápad to sice není, ale zpracování ano a závěrečný konec jsem opravdu nečekala. Tento film má právem 4 hvězdičky.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Přestože mi Justin jako herec vůbec nesedí, s Milou mu to moc slušelo. Po shlédnutí filmu Hlavně nezávazně jsem se bála pouštět si další film na stejné téma, ovšem tento film mě opravdu upřímně překvapil. Film mě bavil a mohu ho doporučit. :)

plakát

Zkažená úča (2011) 

Nápad a zpracování bylo skvělé. Cameron svou roli zahrála na jedničku a moc jsem se bavila. Jen jsem měla stále pocit, že jde z některých scén vymáčknout trochu víc. Nicméně je tato komedie velmi povedená a stojí za Váš čas.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Pro verbal: Myslím, že na Tvůj účet už bylo vyřčeno přespříliš nadávek a urážek, tudíž budu stručná. Svět většího vola neviděl. Ať už jsou Tvé komentáře myšlené vážně či ne, toto má být seriózní server se seriózními recenzemi. Za každé vulgární slovo by měla být požadována sankce. Dochází Ti, že si tohle mohou přečíst i děti? Chudáci, jestli pochytí stejnou mluvu.

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Tvůrci filmu se snaží poukázat na rozdíly mezi mužem a ženou a rozhodně se jim to povedlo. Film překypuje humorem, obzvláště v některých scénách. Herci se perfektně hodí na své role, nikde není vidět rozchod role a pravé povahy herce, což je jistě velkým plus. Navíc závěr rozhodně stojí za to, aneb kdo se směje naposledy, ten se směje nejvíc. Rozhodně tento film doporučuji jak pro ženy, tak i pro muže, protože i oni se mají čemu učit.

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Jsem asi jediná, kterou tento film vcelku zaujal, ale nemohu si pomoci. Film mapuje dnešní situaci mladých lidí, kteří se nezávaznému sexu oddávají čím dál tím víc. Podle mého názoru je tento film lepší romantická komedie. A i když je už od začátku jasné, jak všechno dopadne, námět se mi opravdu zalíbil a u filmu jsem se rozhodně nenudila.Pro pravé romantické duše je tento film jako stvořený.