Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

Skyfall (2012) 

Pěkný Bond. Líbí se mi, že se Bond vrací k starému, což je pro mně supr, protože miluji starého bonda. Druhá polovina na skotském hradu bylo trochu jako sám doma.

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Super komedie z Itálie. Italský styl života dokonale stvárněn. Vtipný příběh snad jen trochu moc střelené a někdy i nepřehledné.

plakát

Rafťáci (2006) 

Je to docela vtipný film a docela jsem se u něho bavil a prostředí vody je také dobré. Nenáročné.

plakát

Ro(c)k podvraťáků (2006) 

Tento film mě naprosto zklamal. Čekal jsem něco podobného jako předchozí díly, ale to se nestalo. Až na pár scén hrozné.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

I když o řeckých bájí nevím zas tolik, tak se mi většina z nich líbí. Tento příběh je naprosto odlišný od řeckých bají a pověstí. Bohové jsou smrtelníci a podobné věci. Tento film je lepší než předchozí díl, protože není tak akční, ale ve srovnání z minulím dílem. Jinak je to nabušený film bláznivou akcíí. Ale jako nový příběh je docela zábavný, když to nebudu brát po starých řeckých bají.

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Krásný román z prostředí barcelony. Prolínaní vztahů mezi Juanem, Cristinou a Vici. Nádherné prostředí Barcelony. Gaudího stavby. To vše zrežíroval Woody Allen. Velmi dobrý film.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Vylodění v normandii bylo asi pěkně drsné. Ani tento film o tom nevypovídá jinak. Upadlé ruce záchrana polomrtvých vojáků a ničení tanků molotovy se jen tak v každém filmu nevidí. Velice dobrý film.

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Tak toto už nebylo nic moc. Moc akční trochu nesrozumitelné. Mě to prostě nebavilo a nakonec se objeví jeho manželka, která má být mrtvá. Už to přeplácali moc.

plakát

Avengers (2012) 

Mne to nenadchlo. Ze začátku jsem si říkal že se asi nedokoukám, ale řekl jsem si, že tomu dám šanci. Začátek byl vážně nudný a dále to byla jen velká "rubačka". No a nejvíce mne naštvala postava tajného agenta. Byl to jent svalnatý týpek pro zaujatí dívek :D. No prostě nic moc.

plakát

Olověná vesta (1987) 

Je to rozhodně solidní film o válce ve vietnamu, ale u mne na Četu a Apokalypsu prostě nemá. Je sice drsný, ale né tak jako Četa. Pro mne je velice zdlouhavý, což mi u většina filmů nevadí, ale poslední půl hodina v zákopu před jedním domem mne již nebavilo. A na konci, když jsem viděl Apokalypsu 10 minut jsem jen tak seděl a přemýšlel co to bylo. Tady to žádný emocionální zážitek nebyl.