Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (6)

Kung Fu Panda: Tajemství mistrů

Kung Fu Panda: Tajemství mistrů (2011)

Krátký film o tom, jak se zrodí a dají dohromady jedni z největších bojovníků všech dob. Mistr Nosorožec, Tur a Krokodýl byli obyčejní pouliční bojovnící než potkali Oogwaye, který je přivedl na správnou cestu a vštípil jim základy Kung fu.

Fight For Your Right Revisited

Fight For Your Right Revisited (2011)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček.

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví

Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (2011) (seriál)

Seriál popisuje příběhy Kung Fu Pandy Poa, zuřivé pětky a jejich Mistra Shifua. Také se zde setkáte s dalšími postavami, které ve filmech nebyly. Dějově navazuje na film, kde se již Po stal dračím bojovníkem.

Zrození legendy

Zrození legendy (2010)

Generál Su Can je vážený voják a má být povýšen na guvernéra. Místo ale odmítne, jelikož chce založit rodinu a otevřít si školu Kung-fu. Doporučí svého švagra. Ten sice funkci přijme, ale protože si připadá nedoceněný, mstí se mu a kvůli tomu přijde o život jeho manželka. Su Can odchází do města, kde jen pije a stává se žebrákem, ale jen do té doby, než se stane svědkem soubojů, v nichž cizinci zabíjejí Číňany.

Shao Lin xiao zi

Shao Lin xiao zi (1984)

Film popisuje životy dvou rodin. V jedné mají jen samé chlapce, ve druhé dívky. Chlapci pořád nadbíhají děvčatům a jejich otec si myslí, že to dělají kvůli tomu, aby se naučili techniku boje s mečem, jelikož tím je rodina dívek známá. V druhé rodině se zase učí kung-fu. Jednoho dne rodinu s děvčaty přepadnou a zachrání je až rodina s chlapci v čele s Jetem Li, který hraje jednoho ze synů, jenž chce za ženu jednu z dcer rodiny s mečem.

Zhong Nan Hai bao biao

Zhong Nan Hai bao biao (1994)

Čínská verze amerického filmu The Bodyguard začíná v momentě, kdy zkorumpovaný podnikatel spáchá vraždu, které ale přihlíží přítelkyně věhlasného podnikatele, který má kontakty na čínskou vládu. Přítelkyni je přidělen bodyguard (Jet Li) a dva policisté, aby ji hlídali jako důležitého svědka. Problémy nastavají, když se bodyguard zamiluje do své chráněnky.

Reklama