Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (414)

plakát

Aladin (2019) 

Celkem svižná, zábavná záležitost. Měl jsem obavy, že to bude moc kýčovité a píčovité, ale nakonec Aladdin překvapil.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Ačkoliv tenhle film sází na naprosto kritickou demenci hlavní postavy Ali G-ho, tenhle film je záležitost, u který člověk čurá smíchy a ani nemusí být high.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Obsahově přibližně jako první díl, průměr, na dvě hodiny + místy nuda. Co se mi vážně líbilo na tomhle dílu byly vyzuální efekty, které filmu hoodně přidávají a díky nim se mi víc líbila právě dvojka. Ale co už taky efekty v dnešní době nezachrání, polovinu filmů.

plakát

Americké psycho (2000) 

Film jsem si vlastně pustil díky Řezníkovi, jehož album nese název právě Patrick Bateman a z filmu použil dva Batemanovo monology, které se mi líbily. I přes to, nehrát tam Christian Bale, tak si film ani nepustim, možná bych ho po chvíli vypnul. Na muj vkus až moc jednuduchý film. Nezáživný děj, scénář pohybující se leda okolo módních značek a Batemanovo vyprávění o hudebních albech (??) a konec, který to alespoň trochu vytáhne (no spoilerino).

plakát

Americký gangster (2007) 

Denzel v roli gangstera, kterému se vše daří do té doby, dokud po něm nezačnou jít jedni z mála policistů v Americe, které není možné uplatit, v čele s Russellem Crowem. Mám rád Russela i Denzela, ale v tomto filmu jsem fandil spíše zlé straně a to Denzelovi ( i když záleží pro koho, pro uživatele jeho zboží asi s jeho nabídkou a ceně zboží, byl asi něco jako ztělesnění boha). Pro mě skvělá kriminálka se skvělými herci a od skvělého Riddleyho Scotta.

plakát

Američtí bohové - The Rapture of Burning (2021) (epizoda) 

Salim je snad nejhorší postava, jakou jsem kdy v seriálu viděl. Tři sezóny jen brečí a jediná jeho úloha je být gej. Doslova nic víc. A teď dostane pomalu půlku dílu, jen aby si zaprcal.

plakát

Animatrix (2003) 

Super doplnění příběhu k Matrixu, některé slabší díly, některé zase top, co se týče animace nebo průběh dílu. Top díly - Final Flight of the Osiris, Beyond, Detective Story, Renezance.

plakát

Anon (2018) 

Dávám o hvězdu navíc za zpracování, styl mi často připomínal hru Observer, kde se využívá podobné "UI". Kdybych nebyl fanoušek cyberpunku a neupoutal mě námět s vizuálem, asi bych to rychle vzdal. Konec filmu mě už upřímně ani nezajímal..

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Řeknu jednu věc.. TROŠKO, už nic netoč, prosím.. Bohužel jsou před námi ještě nejspíš dva díly. Bůh nám pomáhej.. Jak tohle může být v Česku tak moc úspěšný film? To mi povězte..