Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Austin a Ally (2011) (seriál) 

Ani nevím, proč takové blbosti dávám 2 hvězdy... asi proto, že není důležité jen to co se děje před kamerou, ale i to co se děje, když se kamery vypnou. Celé osazenstvo spolu dobře vychází a to se promítlo i na výsledku seriálu. Takže 2 hvězdy za to, že vidět nadšení a radost u těch dětí mě potěšilo.

plakát

Battlestar Galactica: Břitva (2007) (TV film) 

Hmm takový Němý Bobeš á la Battlestar.... Bobeš je lepší! :) A tohle lehce zbytečný přídavek, i když mě jako fanouška potěší přídavek jakýkoli, kdybych nebyl fanoušek je hodnocení ještě sníženo.

plakát

Bučkovi - slunce, seno, vesnice (2013) (pořad) odpad!

Co to je??? Rodina uječených buranů a jejich denní starosti, tohle je už opravdu pořad pro hašišáky. Nevím co je na JOJce za úchyláky, že je napadne tohle točit. Nezbývá než litovat kameramany, kteří s rodinou tráví celý den a hned za nimi je politování hodná práce ve střižně, kde nad tímto materiálem omdlévá hrůzou nebohý střihač.

plakát

Dragonball: Evoluce (2009) 

Tak tohle není žádný zázrak. Na filmové zpracování mého oblíbeného anime jsem se dost těšil a jsem nemálo zklamaný, ale abych filmu úplně nekřivdil tak je krásně barevný a na Emmy Rossum a Jamie Chung se moc hezky dívá. Taky musím nerad přiznat, že ačkoli mám k filmu silné výhrady, tak jsem se ani minutu nenudil. :)

plakát

Farma Rak (2011) (seriál) 

Hvězdu za toho vtipného tlouštíka, zbytek stojí za prd. Ještě poznámka z China Anne McClainové bude možná jednou dobrá herečka.

plakát

Farmář hledá ženu SK (2010) (pořad) 

Nemůžu jinak než plné hodnocení, jen a pouze za sarkasticko ironický komentář k chování zdegenerovaných účinkujících.

plakát

Herkules (1995) (seriál) 

No možná jsem to s tím hodnocením trochu přehnal, ale nostalgie mi nedovolí jít níž. Když jsme jako malí kluci utíkali po škole domů shlédnout další dobrodružství blonďatého poloboha. Když se na něj dívám dnes tak už to taková sláva není. Tuny slabých, až i těch odpadních dílů nezachrání ty dobré, které jsou zcela evidentně v menšině. Krásné prostředí Nového Zélandu však bylo jistou stálicí téměř každého dílu. O herectví se mi tady moc psát nechce, protože žádné velké nebylo, ale pro potřeby seriálu víc než dostačující. Herkules má pro mě oproti konkurenční Xeně jednu výhodu a to, že měl sympatičtějšího parťáka. Rozhodně bych se k seriálu chtěl v budoucnu někdy vrátit, ale z jiných důvodů než jsem ho sledoval v mládí, třeba se mým dětem tento bojovník proti lidským útrapám zalíbí a uděláme si za jednoho dlouhého prázdninového týdne Herkulovský maraton.

plakát

Hodně štěstí, Charlie (2010) (seriál) 

První díly a možná i celá první řada Hodně štěstí, Charlie byla v té době na Disneyho televizní stanici hodně příjemný zjev. Krásně svěží, rodinné a i jednou za díl vtipné (to se tak často Disney Chanelu nestává). A tak to mělo i skončit, protože s otřesností s jakou Hodně štěstí, Charlie pokračuje vstávají vlasy hrůzou.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Konečně dokoukáno, byla to příjemná léta, ale na pět hvězdiček to není. Důvodem je poslední díl Navždycky. Přiznávám měl jsem na krajíčku, ale důvodem nebylo to, že mě tato zábavná parta opouští, ale to, jak se loučí. Depresivně bez jejich typického humoru a bez elegance, jakou bych od nich čekal. Loučení je 50% toho jak se na seriál vzpomíná a to se těmhle parťákům u mě nepovedlo, ale i přesto jsem se devět sezón slušně bavil.

plakát

Jessie (2011) (seriál) 

Jessie je v současné době na Disney Chanelu asi to jediné co se dá sledovat, bez toho aniž by jste ublinkávali na gauč.