Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (35)

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) 

Až neuvěřitelné, jak se poměrně zábavné a hlavně vtipné pasáže mohou ve vteřině vystřídat s naprostým nevkusem a s tím spojenou akutní potřebou přepnout na jiný program... :)

plakát

SuperStar 2013 (2013) (pořad) odpad!

30 vteřin sledování TOHOTO a hodnotím odpadem. A těm, co by chtěli argumentovat tím, že z 30ti vteřinového úryvku přeci nemůžu objektivně usoudit o (ne)kvalitě, vzkazuji: ANO, V TOMTO PŘÍPADĚ OPRAVDU MŮŽU!!!

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Začínala jsem na pěti hvězdičkách a jednom z mých nejoblíbenějších seriálů, to bylo když běžela první (a ještě i druhá) série. V sérii třetí už jsem snížila na hvězdy 4, a série zatím (a doufejme) poslední, tedy čtvrtá, je tak otřesná, že snižuji na 3*. Doufejme, že tvůrci pochopí, že to takhle nejde a nadále v této tragikomické snaze o vyrovnání se začátkům této "šou" pokračovat nebudou... Škoda...

plakát

Bídníci (2012) 

Je to dobré jen proto, že Bídníci jsou tak geniálně napsaní, že to zkrátka být špatné snad ani nemůže! A ačkoliv brečím jak želva, stejně se mi zdá, že to v tomto případě (možná právě kvůli těm známým ksichtům v čele s Russellem) tak nějak nefunguje... Lidi, zajděte si raději do divadla, doporučuji! :) (Jednu hvězdičku přidávám za Eponine, jednu hvězdičku strhávám za Russella :)) takže ty *** budou tak akorát :)

plakát

Hyde Park (2010) (pořad) 

Díky bohu za Hyde park! Když má člověk jednou za čas chuť večer něco shlédnout v televizi, je Hyde park po většinu času to jediné, co připadá v úvahu...

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Kudla po dlouhé době zase poměrně ucházející pohádka. Klus sice místy poněkud prkenný, ale přimhouříme-li oko s ohledem na to, že je spíše než herec zpěvák, dá se to :) Jednu hvězdičku přidávám za miláčka Vetchého :)

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Překvapivě docela nadprůměr. Chris přesvědčil o tom, že je kvalitním hercem, i děj je poměrně originální, možná do jisté míry až inspirativní. Příjemná, pohodová podívaní. Celkově tedy milé překvapení a ty 4* si určitě zaslouží :)

plakát

neohroŽENY (2012) (seriál) odpad!

Horší aktérky už opravdu asi vybrat ani nemohly. Těžko říct, která z nich je nejnesympatičtější a nejnepříjemnější! :(

plakát

Základka (2012) (seriál) odpad!

Panebože, kdybych mohla tento "umělecký počin" hodit do koše vícekrát, udělám to bez mrknutí! Děs a utrpení!

plakát

Talisman (2012) 

Adaptace Sparksových knih mám docela ráda (v tomto žánru patří určitě k těm lepším, ne-li nejlepším). The Lucky One je ovšem - podle mě - nejslabším filmem inspirovaným jeho knihou. Zápletka až příliš jednoduchá, naprosto předvídatelná od samého počátku. Ani výběrem hlavních hrdinů nejsem nadšená - Efron sice překvapivě svou roli celkem zvládl (naprostý ideál:), Schilling taktéž, nicméně žádnou chemii (pro filmy tohoto typu tak důležitou a příznačnou) mezi nimi necítím a navíc Schilling vypadá spíš jak Efronova matka :) "you should be kissed every day, every hour, every minute..." mluví samo za sebe... a konec to zabil celý...