Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Creed (2015) 

Kdyby to nebylo pokračování série o Rockym, tak by film stál za prd. Příběh Creeda zastínil, jak jsem očekávala, příběh Rockyho, který si celý film strhl pro sebe. Možná by bylo lepší udělat pokračování čistě jenom o Rockym, ale Sly už taky není nejmladší a prohánět se zase v ringu by bylo už docela úsměvné. Jenomže film o boxérovi bez boxu, to taky trochu nejde, takže tam strčíme syna zemřelého Creeda a vytvoří se tím i možná nová sága, ale to snad ne. A nominace na Oscara za vedlejší roli pro Stalloneho? Nedivím se, v tomhle pokračování dokázal, že i on patří mezi skvělé herce, hoodně emotovní výkon, no jo, Rocky to nikdy neměl lehké...

plakát

Americký gangster (2007) 

na jedné straně gangster, který přišel o šéfa a rozhodne se prodávat drogy z Vietnamu. Na straně druhé policajt, který je v práci tak čestný až má z toho problémy, ale ne zase tak čestný v soukromí. No proč ne? Vůbec nelituju těch 176 minut, které jsem tomu věnovala.

plakát

Pokoření (2014) 

Depresivní film v čele s Al Pacinem, který byl neuvěřitelný...a ten konec, no jedním slovem famózní. Nic lepšího jsem letos ještě neviděla

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Opravdu mě štve, že jsem film viděla s dabingem... což automaticky klesla kvalita filmu, ale když pominu ten dabing a zaměřím se na film jako takový, tak musím uznat, že druhý díl nijak nezastínil první ale zase to nebyla žádná hrůza. Děj je zajímavý, ale řekněme si upřímně na konci už mi to připadalo až přeplněné nápady a chaotické. Za to humor byl skvělý, takže jsem se nenudila, ale musím ho vidět ještě jednou v originálním znění takhle mě to opravdu hodně vadilo...ale Avengers si zamilujete a prostě osudy hrdinů vás chytají za srdce, takže proto 4 hvězdy.

plakát

Sex Tape (2014) 

Nevím jestli šlo distributorům o to zasmát se ve filmu nebo se zasmát celkově celému filmu... Když nebudu počítat scénu se psem (srandovní) nebylo tam prakticky nic k smíchu. Ani pokusy o humor nevyšly. Celkově velká blbost, které se zasmějete. Nevím jestli se lidi v kině smáli z humoru nebo proto, že to byla takova blbost. Diaz byla na drogách celý film a jestli kvůli tomuhle Segel hubnul, tak myslím že ve výsledku mu to nestálo za to... celé přetažené za vlasy..

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Nedá se říct, že bych byla nějáká velká fanynka upírů, nějaké ty upíří deníky nebo stmívání mě moc nebere, takže když jsem šla na Drákulu, nic moc jsem od toho nečekala i když trailer vypadal zajímavě. Po hodině a půl jsem však odcházela mile překvapena a to nejen díky sympaťákovi v hlavní roli.. :D chválit film do nebes rozhodně nehodlám, některé efekty nebyly moc dobře udělané a působily v ději tak trochu zvláštně. Ale jinak velmi zajimavě podaná legenda o Drákulovi, rozodně nic neztratíte tím když se na to podíváte. Dávám filmu 4 hvězdičky za překvapivost a zajímavost, také hudba byla velice hezky zpracovaná.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Dva staříčci si to rozdávaj v ringu, jak roztomilé obzvlášť, když to jsou Sylvester Stallone a Robert DeNiro. Boxerská klasika. Není to nijak převratný film, který by vám změnil život, ale je to dobrá podivaná. Humor nechyběl a děj se mi líbil. Jelikož jsme fanynka jak Slye tak i DeNira hodnotím tento film velice kladně a určitě doporučuji.