Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

1* za poslední větu: " První co udělám bude to, že zvýším plat učitelům!" Jinak přeplácaná pohádka až hrůza.

plakát

Můj vysvlečenej deník (2012) 

Líbilo se. Igor Bareš v roli otce neměl chybu a já se dobře bavila. Atmosféra celého filmu byla fajnová, i když něco mi přišlo překombinované. Vzhledem k tomu, že je to podle existujícího deníku, tak asi sám život je nastavený tak, až překombinovaně působí.

plakát

Signál (2012) odpad!

Néé, nekoukejte na to. Úplné UTRPENÍ. Vždycky jsem bránila Českou kinematografii, ale teď už vážně nemůžu. Divná story s divným scénářem a ještě divnějším vyvrcholením. Moji oblíbení herci toto opravdu zachránit nemohli.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Pro mě absolutně nepředvídatelný konec a i když nemám ráda DiCapria, tak jsem byla ráda, že jsem ho zkousla a Prokletý ostrov shlédla. Moc se mi líbila kamera.

plakát

Loudilové (2009) 

Celkem vtipné dialogy a skvělé taneční výstupy. Sympaťáci v hlavních rolích a samé úžasné roztleskávačky. Každý najde, co hledá.

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) odpad!

Pro mě absolutní propadák. Čekala jsem rozhodně víc, než to, že ze sexy Megan Fox, udělají nechutné monstrum, které zvrací černou břečku. Otřesné bylo úplně všechno, od hereckých výkonů, scénář, kameru.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Úžasný film, u kterého mi bylo líto jen to, že už končí. Scénář myslím skvělý a vlastně ani nemám, co bych vytkla.

plakát

Ladíme! (2012) 

Konečně něco, co nevyzařuje absolutní stupiditou už po prvních pěti minutách. Příběh prostinký, ale se sympatickými herci a zajímavým - neškodícím hudebním aranžmá. Nakonec se mi to docela líbilo, jako oddychoka je to skvělé.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

První série je opravdu povedená, jako detektivka pro "náctky" ucházející. Akorát čím déle to sledujete, tím více klišé nacházíte. Škoda, nicméně 4* so zaslouží.

plakát

Hunger Games (2012) 

Áno, tak tu máme další skvělou předlohu, která se stala jedním z mnoha komerčních filmů. Láska, kterou hlavní hrdinka Katniss pociťuje k prostému chlapci Peetovi, je ve filmu vylíčená jako horoucí (přitom byla hlavně pro sponzory her-viz kniha přečtená až po shlédnutí filmu). Určitě to zvedlo tržby, ale filmu to spíše uškodilo. Udělalo to z něj další kousek pro uslzené puberťačky. Dalším negativním aspektem pro mě byl čas, který ubíhal, až příliš rychle (na hry se připravují snad týden, ale samotná šou vydá tak na tři dny). A do třetice... Vzdálenosti mezi bojovníky bych podle vylíčení odhadla tak na 500 metrů, přitom podle jejich chování by měla být tři kilometry...Př. Katniss po zničení potravin v Rohu hojnosti, odběhne asi 5 metrů a už se chová, jako by na míle daleko nebylo živé duše. Plusem pro mě byla skvěle vytvořená krajina 12 kraje a zejména Sluje(připomíná mi Čečensko- stejná bída, stejní trpící lidé). A nakonec herci: Jennifer Lawrence se stala příjemným překvapením. Josh Hutcherson nic nepokazil, ale zároveň neohromil. Woody Harrelson a Amandla Stenberg (Routa), mi absolutně zapadli do charakteru postav- toto se opravdu povedlo. Sečteno podtrženo 3,5*.