Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

„Tom a Jerry jsou, k nám teď s náladou…Huráá! Tahle bitva trpaslíka s obrem. Neskončí to ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom…“ Úvodní melodii české verze jsem vždy zpívala s nadšením. Prvně jsem Toma a Jerryho viděla ve Večerníčku, kde jsem si jej zamilovala. Ale tam se seriálové příběhy střídají, takže jsem později své oblíbence vyhledávala v časopisech pro nejmenší. Jak já byla tátovi později vděčná za to, že máme doma satelit! Cartoon Network – pohádková stanice, kde byl tento seriál skoro na denním menu. Nejradši mám jejich první epizody. Obě postavičky jsou zde nejlépe nakreslené. Jazzová hudba v pozadí je dokonalá a úžasně vystihuje charakter děje. Animace poskytuje každému autorovi nepřeberné možnosti jak pracovat s fantazií. Každý díl je vtipný a jiný. Jeden z důvodů, proč bych se občas vrátila do dětských radovánek. Moje srdcovka.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Tato postava je jedinečná, jednoduchá a složitá zároveň. Člověk si ji snadno zamiluje. Geniální výkon - jak herecký, tak mnohdy i fyzický (z hlediska koordinace, složitosti pohybů, vše působí přirozeně, mimika - famózní). Baví všechny generace lidí téměř neokoukatelným anglickým humorem. Snad není díl, kdy bych se nesmála jako o život.

Byl jednou jeden... život

Byl jednou jeden... život (1987)

Velice naučný seriál o lidském těle nejen pro malé diváky. Výborně propracovaný, dokonale vykreslen charakter postaviček. Úžasná didaktická pomůcka pro rodiče i učitele těch nejmenších. Jako malá holka jsem se těšila na každý díl, aniž bych tušila, že se něco naučím. Možná mě to motivovalo při výběru nynější profese?!