Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Pořady (10)

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Jeden z mála pořadů, který pravidelně sledovala celá rodina. Na každý díl jsem se hrozně těšila. Nápaditě zpracované jednotlivé soutěže, inteligentní zábava, soupeření jednotlivých zemí Evropy, plus kapka zeměpisu k tomu. A hlavně nekomerčnost!!! Žádné posílání hlasů ve formách sms a dalších nesmyslů!!! Taky bych si zasoutěžila.

Silvestry Vladimíra Menšíka

Silvestry Vladimíra Menšíka (1993)

Vladimír Menšík dokázal neskutečně vyprávět a bavit lidi. One-man show s příběhy z "brožovaného" života a rodinného kruhu v originálním podání. Uměl si udělat legraci ze sebe samého. V naší staré červené 120 nesměla chybět audiokazeta se Silvestry. Nikdy se neoposlouchala, vždy se dostavily záchvaty smíchu, slzy vběhly do očí. "Ať žijou naši marmeládoví!" I teď si to ráda pustím na youtube.

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Tohle se obzvlášť Francii povedlo. Soutěž na neobyčejném charismatickém místě podbarvená krásnou hudbou. Ani mezi nynějšími "populárními" soutěžemi nenalézá konkurenci. Úkoly všestranného charakteru: adrenalin, odvaha, překonání sama sebe, týmová spolupráce, obratnost a zdatnost, inteligence,.. + úžasná výprava. Seděla jsem přilepená u obrazovky a soutěžila s nimi.

Na plovárně

Na plovárně (1998)

Marka Ebena mám moc ráda. Bezesporu je to nejinteligentnější moderátor ČR, který je navíc milý, sympatický, šarmantní. Jeho pořady mají úroveň, jsou okořeněné krásným inteligentním humorem. A tento není výjimkou. Výběr hostů je taktéž zajímavý a kvalitní.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Jeden z gastro pořadů, který si cením. Zdeněk Pohlreich tu funguje jako kulinářský doktor české kuchyně, který rozdává recepty, nápady a rady restauracím. Diváka pobaví spoustou originálních hlášek a metafor. Je sice mnohdy sprostější, ale ani se mu nedivím. Já bych se chovala stejně, protože se mi mnohdy zvedá kufr z toho, co vidím. Jídlo by mělo být přinejmenším chutné, ať se jedná od několikahvězdičkový podnik, nebo obyčejnou knajpu.