Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Ryan Gosling

Momentálně můj top herec..  své role hraje naprosto úžasně a navíc je to nádhernej chlap!

John Malkovich

Pan herec. I ve vedlejší roli nepřehlédnutelný. John má neskutečné charisma, úžasný hlas, zvláštně podivínské oči,.. Možná proto, že si jej takhle nejvíce pamatuji z mého oblíbeného snímku Mary Reilly - dr. Jekyll a pan Hyde. Film nemá moc dobré hodnocení. Většina komentářů se pozastaví nad tím, že kdyby hlavní roli nehrál John Malkovich, byl by to podprůměrný film. Svou schizofrenickou rolí mě dostal. Démonický Hyde, ach. To samotné už mluví o kvalitách Johna. Dále nezapomenu zmínit  jeho zápornou roli Javerta v Bídnících. Moc se mi líbil i ve Výměně.

Colin Firth

Miluju jeho angličtinu. Poprvé jsem ho jako malá holka registrovala ve filmu Valmont, pak v seriálu Pýcha a Předsudek. V Deníku Bridgite Jonesové a Love Actually se mi do paměti vryl jako frajer a charismatickej chlap. Film Králova řeč potvrdil, že je to jeden z nejlepších současných herců. Oscar byl jak jinak, než zaslouženej. Doufám, že nebyl jeho poslední. 

Rowan Atkinson

Rowan Atkinson je velice inteligentní chlapík, nejlepší komik, co znám, úspěšný herec. 

Jeho postava Mr. Bean je jedinečná, jednoduchá a složitá zároveň. Člověk si ji snadno zamiluje. Geniální výkon - jak herecký, tak mnohdy i fyzický (z hlediska koordinace, složitosti pohybů, vše působí přirozeně, mimika - famózní). Baví všechny generace lidí téměř neokoukatelným humorem. Snad není díl, kdy bych se nesmála jako o život. 

Sluší mu i hlavní role.

Johnny Depp

Johnny je ztělesnění krásného muže, výborného herce, módní ikony,..

"Jack Sparrow" = Johnny Depp = Piráti z Karibiku.  Osobně se mi ale nejvíce líbí v kombinaci s Timem Burtonem. 

Will Smith

Nádhernej chlap, herec, muzikálně nadaný, bavič,..skvělý výraz, muž mnoha tváří:

Nejlepší film: Štěstí na dosah

Klasika: MIB

Gentleman: Hitch: Lék pro moderního muže

Dabing: Oscar - Příběh žraloka

Vědec - spasitel: Já, legenda

Dárce orgánů: Sedm životů

Super hrdina: Hancock

...atd.

Ivan Trojan

Geniální český herec. Jeden z nejlepších českých herců dnešní doby. Na jeho filmy se vždy velmi těším. Ivan Trojan = kvalitní český film. 

Na první pohled působí obyčejně, ale do každé role se vžije, pečlivě nastuduje charakter, já pak žasnu nad předvedeným výkonem. 

Vladimír Menšík

Nejlepší český komik, vypravěč, herec, bavič, co kdy byl... velký živel.

V naší staré červené 120 nesměla chybět jeho audiokazeta se Silvestry. Nikdy se neoposlouchala, vždy se dostavily záchvaty smíchu, slzy vběhly do očí. "Ať žijou naši marmeládoví!"  

Miroslav Donutil

Mám ráda jeho humor a styl vyprávění, povídkové večery v televizi, divadelní role, Baladu pro bandita,... velmi sympatický člověk.