Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Hostitel (2013) 

Miluji knihu, ale film mně zklamal.Scénář je proti knize dost upravený a abych pravdu řekla ten svbět jsem si představovala trochu jinak.Ale moc se mi líbil výkon Saoirse Ronan jako Melanie/Poutnice.

plakát

Prasátko a jeho velký příběh (2003) 

Film na kterém jsem asi ve čtyřech letech byla jako první v kině.Potom jsem o tom filmu pořád mluvila a kreslila obrázky.Je to prostě nádherná pohádka.Součást mého dětství.

plakát

Pokání (2007) 

Opravdu silné a plné emocí na mě hodně působících.Film mě naprosto uchvátil.Všichni herci v čele s Jamesem McAvoyem předvedli naprosto famózní výkony.Nejvíce mě u tohoto filmu ale zaujal scénář.Od chyby jedné malé dívky se odvíjí příběh, který pěkně zamíchá karty s osudem.Tento film rozhodně musím všem doporučit.Je to doopravdy pecka.

plakát

Cizinec (2010) 

I když má tady film spíše negativní komentáře,tak mě se moc líbil.Nechybí v něm napětí,akce trochu romantiky a rozhodně nečekaný konec.velmi příjemné bylo i prostředí Benátek a Paříže.A co mě na filmu zaujalo nejvíc.Rozhodně výkony Johnnyho Deepa a Angeliny Jolie.Oboum role opravdu sedli.Je to zkrátka opravdu příjemný film na pohodový víkend.

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Uznávám,že jsem ve věku teenegera,ale tenhle seriál se mi opravdu líbí.Je v něm dobrodružství napětí ,romantika a pro mě hlavně čarodějky (vždyy jsem je měla radši než upíry).Všichni hrdinové mi jsou sympatičtí ale uznávám,že se cassie v nějakých dílech chová ztřeštěně,ale přesto je mi sympatická.Doporučuji všem,kteří mají rádi čarodějnice a napětí.

plakát

Jeden den (2011) 

Velmi silný příběh plný emocí.Jen ten konec mi připadá zbytečný.Anne Hathaway i Jim Sturgess hráli velmi dobře.Opravdu jsem jim vzájemnou lásku věřila.Na příběhu se mi líbí,že je jak ze života.jednou jsi dole a jednou nahořeVelmi pěkný romantický film všem romanticky založeným osobám doporučuji,jen si připravte kapesníčky na konec.

plakát

Černá labuť (2010) 

Zajímavý děj ale na mě moc depresivní.Osobně mám radši veselejší filmy.Jinak naprosto úžasný výkon Natalie Portman.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Podle mě je to milý film.Má sice předvídatelný děj ale určité napětí v něm rozhodně nechybí.Silnou stránkou filmu je výprava,které krásně dokreslují příběh.Z herců nejvíc vynikala Amanda Seyfried.Ta opravdu své roli dala život.Nevím proč tento film všichni srovnávají s Twilight,protože mě se zdá úplně jiný,i když Twilight sága se mi taky líbí.Doporučuji těm co chtějí vidět romantický film s troškou napětí a dobrodružství.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Tento film mě moc zaujal.Od velmi dobré zápletky až po výkony všech herců v čele s Amandou Seyfried.Děj je opravdu dobrý a nečekaný od začátku až do konce.Moc se mi líbí myšlenka děje v budoucnosti.Postavy jsou také zajímavé.Will-čestný,spravedlivý,bojující za správnou věc.Sylvia-hodná,uvědomující si,že za její bohatství platí jiní.Tento film rozhodně stojí za shlédnutí.Všem ho doporučuji