Reklama

Reklama

Prasátko a jeho velký příběh

  • USA Piglet's Big Movie
Trailer

Obsahy(1)

Film Prasátko a jeho velký příběh je další pohádkou, ve které se setkáme s oblíbenými zvířátky ze Stokorcového lesa. Tentokrát se parta přátel přesvědčí o tom, že i malé zvířátko může dokázat velké věci. Když se zvířátka společně vydají na sběr medu a nechají Prasátko díky jeho malému vzrůstu doma, začne si připadat méněcenné. Pak se najednou ztratí a ostatní zvířátka použijí jeho památník jako klíč k jeho nalezení. Při tom si uvědomí, že toto velice malé zvířátko bylo ve skutečnosti v mnoha směrech velkým hrdinou. Po rušném hledání a jeho dramatickém vyvrcholení dostává Prasátko další příležitost dokázat, jak velký vliv mělo na své kamarády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prasiatko a jeho veľký príbeh je v mojom prípade hlavne o pocitoch a krásnych spomienkach. Istý čas tento animáčik moje deti hrozne bavil a muselo to byť u nás stále pustené. Či už aktívne pozeranie s deťmi, alebo iba ako kulisa pri iných činnostiach, táto rozprávočka sa mi podvedome spája s množstvom pekných vecí, ktoré som spolu s deťmi prežil alebo spravil. Hudba a obrázky sa mi dostali hlboko, hlboko pod kožu a vždy keď si na Prasiatko a jeho príbeh spomeniem, okamžite sa mi vybavia nádherné spomienky, ktoré sú už síce minulosťou ale stále žijú v mojom podvedomí a táto rozprávka mi ich pripomína. Preto je v mojej TOP-ke medzi animákmi. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Ach jo ... ja si vazne nemuzu pomoct, ale nebýt mého malého bratra (5 let), a nebýt na tom s ním v prázdném kině, tak asi hodnotím trochu jinak (4* :)). Především chci upozornit, že toto je film stvořený přesně pro děti předškolního a čertvě školního věku + popřípadě jejich rodiče a příbuzné. Je to jednoduchý děj, plný jednoduchých vtipů, s jednoduchou zápletkou, né moc dlouhý... prostě tak akorát na již jmenované publikum... Krásně malované, animované, z mládí nezapomenutalné postavičky, jsou tu zase jako dřív a prožívají spolu skvělé dobrodružství. Mnoha lidem to možná bude připadat dětinské a tapné, ale můj 5t- letý bratr, se u toho po celých 75minut ani nehnul, a potom vyprávěl jak je to suprrr! Když jsem se vžil do jeho (a jemu podobného věku) zjistil jsem že je to opravdu dobré... Jednoduchý příběch s jednoduchou zápletkou, prostě pro malé děti. ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Ani Prasátkovu ani Tygrovu příběhu nedokážu dát míň něž čtyři hvězdičky. Vždyť tahle parta mě provázela dětstvím a já je měla tak ráda. Vlastně mám pořád :). Ale nehodnotím jenom z nostalgie, nemyslím, že by Prástkův velký příběh byl o hodně méně kvalitní než původní Púovské příběhy i když ten Tygříkův je o něco lepší. Ale třemi bych ho zařadila do (pohádkového) průměru a to si zas podle mě chudák Prasátko nezaslouží. Už tak toho zažilo dost :) ! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Klasický medvídek Pú….Tygr skáče na ocase, z Ijáčka teče pesimismus i ušima, Pú ujíždí na medu, Králík se to celé pokouší organizovat, klokanice Kanga se pečlivě stará o malého Rooa….jenom Prasátko si pro sebe uzmulo hlavní roly. Prostě Stokorcový les, ukecaná Sova, velké medové loupeže….tady se není o čem bavit. Ale byl taky někdo tak zmatený z příběhu, jako ony lesní včely, které tak rád Pú obírá o jejich lepkavé produkty? Už se mi dlouho nestalo, abych se u příběhu pro děti své dcery pořád ptal: „ a teď jdou kam a proč?“ „a teď dělají co a proč?“ …..nevěděla ani ona. Pointa: buď jsme trochu méně bystrá rodinka, nebo zápletka a její ztvárnění bylo trochu, jako za ní stál sám medvídek Pú. Každopádně o laskavost, nostalgii (vy dříve narození), pohlazení nebo úsměv od ucha k uchu ochuzeni nebude. Jak říkám: „ klasická medvídek Pú“. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Všichni víme že prasátko se někdy až nadměrně lituje (Ale kdo z nás ne, že jo...) takže jednoho dne zase mělo pocit, že ho ostatní zvířátka nemají moc rádi, tak se sebralo a šlo, že jim nebude překážet. Jenže ostatní zvířátka prasátko zbožňují, a neumí si představit život bez něj, tak se ho vypraví po jeho zmizení hledat... Pěkný na tom je, že to použilo nějaké příběhy z klasické knihy, které nebyli v tom prvním, původním Púovi. Jinak já mám medvídka Pú fakt ráda, ale jsem nepoučitelně ironická, ale to taky občas nezaškodí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Příběh je založen na postavách z knih "Winnie-the-Pooh" A.A. Milnea. (Terva)
  • V roce 2003 byla pro konzole Play Station 2 vytvořena stejnojmenná video hra. (Terva)
  • Madoka Yasue soutěžil o cenu Annie v kategorii nejlepší animace a efekty. (Terva)

Reklama

Reklama