Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Wrecking Ball

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Scénář:

Dr. Luke, Miley Cyrus

Kamera:

Jonathan Sela

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (96)

ogheekapr odpad!

všechny recenze uživatele

Dost nechutný klip, písnička za moc nestojí...neví co k tomu ještě dodat. Kdyby se alespoň zamyslela nad tím jestli má na to hrát v takovém klipu. Nedá se na ni dívat. Jen bídná snaha upozornit na sebe pomocí skandálního videoklipu o kterým se bude mluvit v médiích...Protože když si neumím zajistit úspěch svým zpěvem tak proč si neudělat reklamu v bulváru že? Je to zadara a ty děcka na to stejně skočí. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Keby to bolo regulárne porno, tak tomu napálim aj plných 5 hviezdičiek. Bohužiaľ nestalo sa a tak pokus niekdajšej nevinnej teen hviezdičky Miley Cyrus pôsobí neprirodzene a zvolená forma nemá pre pieseň vôbec žiaden význam. Trápny, zbytočný pokus šokovať. Už aj Madonna koncom 80. rokov vedela, že vešať sa nahá okolo gule nestačí, pokiaľ v tom nie je zapojený aspoň nejaký kontext. A stavím sa, že po Miley o 3 roky už ani pes neštekne. Teen-obecenstvo jej čo chvíľa odrastie a týmto si nové rozhodne nezíska. ()

Reklama

biglion 

všechny recenze uživatele

ŽÁDNÁ ŠKODA SLOV, ŽÁDNÝ ODPAD. PROVOKATIVNÍ? MOŽNÁ. SPÍŠE DOBŘE PROMYŠLENÝ MARKETINGOVÝ TAH. TÉMĚŘ TŘISTA MILIONŮ SHLÉDNUTÍ NA YOUTUBE ZA DVA MĚSÍCE, AŤ CHCEME NEBO NE, NA NAHOTĚ NÁS VŠECHNY ODJAKŽIVA NĚCO PŘITAHUJE A POKUD TO NEPOHORŠUJE, PROČ TO NEPŘIJMOUT. VĚDĚLA TO UŽ MADONNA, MILEY NÁS POSUNULA ZASE O KOUSEK DÁL. A NAVÍC PÁNOVÉ, NENÍ NA CO SE KOUKAT? MYSLÍM, ŽE JE A OSOBNĚ JSEM RÁD, ŽE HANNAH MONTANA JE PRYČ A ZBYLA TU JEN MILEY :-) ()

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Miley vysvetlila, že video má symbolizovať zraniteľnosť zo zamilovanosti. Pardón, ale to sa dá aj ináč znázorniť, než nahá sa húpať na demoličnej guli a lízať kladivo, že akože "aj keď ma ten rozchod ničí, nechcem sa posunúť ďalej". A teraz úprimne, keby miley naozaj chcela, aby ľudia videli tú zraniteľnosť, nemala do toho zakomponovať erotiku. Rihanna v klipe Stay je síce tiež nahá, ale video je vkusné, nijako nesexualizuje Rihannu a divák sa môže sústrediť na jej tvár a emócie, ktoré vyjadruje. Wrecking Ball nie je nič iné, len čisto prvoplánový na šok, v hlavnej úlohe s kostnatým chlapcom. ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že hodnotím jen klip (hudebních kvalit ponechme stranou - tedy sám si nejdříve musím vyřešit, zda toto považuji za "hudbu"), každopádně tak či tak, mne si to nezískalo. Lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem se na Miley na kouli nepodíval (nebo, nedej bože, si zakrýval oči...), ale ženskost se jaksi vytratila a je to pouze "sexy tělo na kouli". A když k tomu připočtu, že prvenství s bourací koulí má "Nu, pogodi!" (a vlk se zajícem si mne získali již před 25 lety), tak nemohu více jak jednu * pro slečnu na kouli...myslíte, že to studilo? :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • S nápadem na vizuální stránku klipa přišla sama Miley Cyrus. (Patw)
  • Videoklip existuje ve třech verzích. První verze obsahuje mimo jiné i záběry nahé Miley na demoliční kouli. Druhá verze, director's cut, je pouze jeden záběr na tvář zpívající Miley a třetí verze, která je určená pro televize, místo záběrů nahé Miley používá smyčku scén běžící dokola. (Patw)

Reklama

Reklama