Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Obsahy (5)

Cobra Thunderbolt

Cobra Thunderbolt (1984)

Válečný veterán a vynálezce sestrojil pro armádu prototyp obrněného vozu. O projekt má zájem také skupina teroristů, kteří unesou vynálezcovu ženu, aby ho mohli vydírat a získat tak stavební plány vozidla...

Ostrov rybích mužů

Ostrov rybích mužů (1979)

Trosečníci zjišťují, že ostrov, na kterém se zachránili, není ve skutečnosti tak opuštěný, jak se z počátku zdálo. Skupina přeživších se bude muset vypořádat s uctívači voodoo, vodními nestvůrami a mnoha dalšími podivnostmi.

Puma člověk

Puma člověk (1980)

Profesor Farms s pomocí svého společníka Vadinha objevuje nadlidské vlastnosti zděděné po předcích a připravuje se na souboj s padouchem Kobrasem. Ten totiž ukradl starobylý aztécký artefakt, s kterým může ovládat lidskou mysl.

Minaccia d'amore

Minaccia d'amore (1988)

Mladá modelka Jenny je prostřednictvím svého telefonu pronásledována tajemnou, temnou sílou. Teror se stupňuje a její přátelé za podivných okolností umírají. Jenny a její nový soused Riccardo se snaží záhadu rozluštit.

Double Nickels

Double Nickels (1977)

Dopravní policista Smokey a jeho parťák se při silniční kontrole seznámí s chlapíkem, který jim nabídne snadný výdělek. Budou zabavovat auta neplatičům splátek. Až později zjistí, že byli napáleni a všechno je trochu jinak...

Reklama