Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Semestr (2016) (seriál) 

Takže. Nápad skvělej - většina hvězdiček jde za tím nápadem. Ale. Po cca třetím dílu to začne bejt trochu nepříjemný (na oči a vnímání), kdyby část probíhala normálně (jako v šestým díle) a část tím screen-způsobem, bylo by to asi lepší. Mám ráda Evu Josefíkovou, nemám ráda Jana Cinu, ale tady hráli oba fajn. Dva hlavní herci mě zprvu spíš štvali, bylo to jako by scénář četli, ale postupem dílů se zlepšili. Co mi však vadilo - žádnej příběh, co se tam řešil a člověka zajímalo, jak se to vyvrbí, se vlastně nedořešil. Vcelku zajímavej počin, ale chtělo by to doladit.

plakát

Můj vysvlečenej deník (2012) 

Tak jsem si to pustila. Zprvu jsem ani nechápala, kdo je hlavní postava a proč je to všechno tak absurdní. A pak mi to došlo. Von je to totiž blbej film. Nechci nikoho urážet, knihu jsem nečetla, ale jestli je alespoň z poloviny tak blbá, jako tenhle film, tak doufám, že už nic jinýho nenapsala. Hlavní hrdinka (má spolujmenovkyně) je kráva. Ne, vážně - tak jak mluví se svojí nevlastní matkou - přerazila bych ji. Toho Appla bych jí normálně zabavila, co vona si vůbec dovoluje říkat dospělýmu, co má dělat. Polovina filmu byla jen o tom, jak ten fracek zmetčí a líbá se s každým, koho potká. Nakonec vyjde najevo, že autorka scénáře (ta může i za knižní předlohu, že jo) je vlastně vysněnou holkou všech chlapů mužského pohlaví v okolí, dokonce snad i arabáše, co vypadá jak Matonoha, ale ona se trápí, protože ji v patnácti podvedl houmles, kterýho štvalo, jak se fut ptá, jestli by ji podvedl. Co se týče ostatních postav - hulič, štětka, nerd, chudinka a pár dalších. Na konci nám hlavní hrdinka říká: "Asi jste čekali, že ..." a pokračuje tím, co jsme měli čekat. Místo ní to řeknu já. Čekala jsem, kdy to skončí. Ne, nečekala jsem, jestli se náhodnej týpek uzdraví, bylo mi to totálně fuk. Stejně jako co bude se všema ostatníma. Byl to fakt špatnej film.

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) odpad!

Pakliže si vzpomenete na milou Dobu ledovou, kde osamělé roztomilé miminko přežije díky třem zvířecím osobnostem, jejichž charaktery jsou bezvadně domyšlené, Dobu ledovou, kde jsou milé animace, které pohladí po duši a s tímto vědomím si pustíte tento film, nečeká vás nic jiného, než ústa dokořán. Je to totální sračka, která se nepodobá Době ledové, nepodobá se ani žádné jiné pohádce. Ani to není pohádka. Je to horor, díky kterému nemusíte zkoušet drogy, protože v tu chvíli jste prostě na tripu. Vidíte barevné lamy, které řvou náhodná slova, hippie lenochodku starou 300 let, frustrovaného okřídleného tyranosaura a lasičáka, který si myslí, že má mimino, ale ne - je to dýně. (Je to asi normální, Ellie si do dospělosti myslela, že je vačice.) Tomu všemu nasadí korunu český dabing, kromě původních tří herců stojí za hovno. Takže se vlastně k filmu asi hodí. Ani grotesky s praveverkou už nejsou, co bývaly. Jsou spíš nevkusné. Je to film, který nestál ani za to, aby se natočil.