Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Titanic - Svědectví ze záhrobí (2022) (TV film) 

Dokument Titanic - Svědectví ze záhrobí obsahuje mnoho nepodložených výmyslů, které se nezakládají na dochovaných faktech. Někdo natočil konspirační dokument, který nemá cenu ani sledovat.

plakát

Doba ledová (2014) odpad!

Samé neuvěřitelné blbosti, např. za minut na rozpáleném písku, betonu, asfaltu začíná ležet sníh, za necelý den zmrzne všechna voda v přehradě atd.

plakát

Osudný požár na Titaniku (2017) (TV film) 

Plno smyšlenek a nepřesných informací od senzacechtivého novináře, který tvrdí, že Titanic se potopil, že hořelo v několika zásobárnách paliva - správně uhelných bunkrů. Také se v dokumentu tvrdí, že Titanik plul tak rychle, že mu docházelo uhlí z důvodu jeho rychlého spalování v kotlech z důvodu požáru a že by mu při pomalejší jízdě uhlí nestačilo na celou cestu do New Yorku.

plakát

Ohnivá zkáza (2014) (TV film) odpad!

Film to je hrozný, nemá hlavu ani patu! Triky použité v tomto filmu nesahají ani po kotníky trikům, které používal Karel Zeman ve svých filmech.

plakát

Prokletí ostrova Oak (2014) (pořad) 

Skvěle natočený dokument o nejnovějším výzkumu Oak Island (Ostrova dubů) a "Jámě pokladů".

plakát

Super Cyklón (2012) odpad!

V tomto filmu jsou vidět a slyšet jen samé hlouposti, jako ohnivé kroupy, přehrada o obsahu 26.000 m3 atd. Opět je v tomto filmu vidět, že Amerika je vždy odsouzená k zániku, protože katastrofy postihují vždy jen tento světadíl. Prostě odpad

plakát

Wasabi (2001) 

Komedie pro zasmání a ne přemýšlení o ději.

plakát

Operace Spodnička (1959) 

Vynikající komedie o americké ponorce z druhé světové války, v které je plno výborných hlášek při, kterých se divák pořádně zasměje.

plakát

Planeta Země po vymření lidstva (2008) (TV film) 

Dokumentární film divákům ukazuje, jak by mohla vypadat země při náhlém zmizení lidí a a jak se příroda vypořádá s tím co člověk na zemi postavil v odstupu do jednoho ruku až 1 000 0000 let. Film má nedostatky ve vizuálních efektech, ale o těch to není.