Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (97)

plakát

Buchty a klobásy (2016) odpad!

Bože, bože.... na tohle jsem neměla ani po půl lahvi Tullamorky. Sprostý a nechutný animák, který měl zůstat v hlavě toho zhulence, co to vymyslel.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

"Je to jako se koukat na oblíbenou hospodu v plamenech....." Začátek filmu je svěží, relativně vtipná podívaná. Jakmile začne být ale Bridget zase tou starou, trapkou film ztrácí na lehkosti a zajímavosti.

plakát

Tři bratři (2014) odpad!

Svěrák by měl za tuto nechutnost a Zetkovou prasárnu dostat svěrací kazajku.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Sice jednoduché a předvidatelné, ale naprosto kouzelná oddechovka, která mě rozesmála k slzám.... "Jsem hrdina, jsem mokrej, ale přesto fešák! :DDDDD

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Jako čtenář knížek musím přiznat, že mi tam některé věci chyběly, ale jinak skvělé a strhující ukončení příběhu.

plakát

Rezistence (2015) 

Hunger Games zbožňuji, když jsem tu četla komentáře, že je to něco na ten způsob, docela jsem se na to těšila... Bohužel jsem nedostala ani polovinu toho, co mě v HG tak baví a přitahuje. Tohle je klasický "co když by katastrofa" film.... Jakmile tam rozjeli experimenty ve všech frakcích, říkala jsem si, to může mít jen dva možné konce - buď to označí Divergenty za vedoucí frakci, jelikož jen oni mají předpoklady a nebo to naopak prozradí, že za zdí je normální svět....). V obou případech jsem čekala válku nesouhlasných frakcí.... Trošku mě mrzí, že nebyla žádná pořádná akce a největší "děj" filmu se odehrává v něčí hlavě... Nicméně jako film na sobotní večer to neurazí a rozhodně zabaví.... po druhé si to ale jako výše zmíněné HG určitě nepustím, a jako knížku si to taky shánět nebudu.... DODATEK: Hlavní hrdinka filmu je absolutně nezajímavá a tuctová, to mi film o dalších xx bodů snížil... a poté když se ostříhala, tak byla místama nekoukatelná....

plakát

Pretty Woman (1990) 

Po 25 letech, co film existuje jsem jej včera prvně viděla v originále. Na MFF to byla příjemná podívaná, navíc uvedená Richardem, co víc si přát :)

plakát

Mimoni (2015) 

Milujeme je, sbíráme je, koukáme na jejich short videa, měli jsme zapsanou premiéru filmu v kalendáři..... Nicméně wow effect se nedostavil..... Spíše průměrný animák, který Vás sice po celý čas nutí se smát a usmívat, ale spíše než nad skvělým a vtipným příběhem se smějete nad situacemi, kde se mimoni objeví.... Ve filmu je odkaz na spouuuustu slavných obrazů, historických děl, rockových kapel i momentů, které se udály... Napočítala jsem jich snad osm a jsem si jistá, že dalších x mi ještě chybí... Nicméně mimo toto se dějově nic moc neděje.... FIlm jsem viděla s českým dabingem ve 3D. 3D filmy naprosto nechápu a nerozumím jim... k čemu to je?! Nosím dioptrické brýle a u 90% kin musím mít své brýle a přes ně 3D, což mi kazí jakýkoli zážitek z filmu, jelikož už po půl hodině mě bolí nos.... Filmy v češtině jsou naopak příjemné vůči těm, kteří anglicky neumí a ještě nejsou čtenáři a tudíž titulky pro ně mají stejný efekt jako knížka... ale pro mě je čeština ve filmech spíše k naštvání, než k poslechu.... Mimoně si pustím doma ještě jednou a v ENG ve 2D a poté možná přidám tu 5. hvězdu.... Rozhodně doporučuji se na ně jít podívat, neprohloupíte, ale určitě nečekejte děj, který bude mít hlavu a patu... prostě to jen uteče díky vtipným scénám a momentům.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

První polovina filmu odsýpá a je to zábava.... Poté se ale pro mne film ukončil a měli přijít titulky.... Místo toho The Rock rozlámal svýma úžasnýma prackama sádru a šel do boje.... V tu chvíli jsem se zasmála a film vypla.... Nebavilo mě to.... Nechápu tvůrce pokračování proč si každý u toho říká, musíme to udělat větší, lepší, megalomááááánštější.... To si můžou dovolit Avengers, kde to drží tým nádherných chlapů se skvělým humorem.... ale to tu fungovat prostě nikdy nebude.... Dle mého by sedmička měla být poslední film a už by to mohli zamést pod koberec. Nicméně možná tu druhou polovinu někdy dokoukám a hodnocení změním.

plakát

Paddington (2014) 

Roztomilé, něžné, božsky vtipné a dojemné.... přesně to jsem od toho očekávala a dostala jsem to.... Ano, je to známé klišé , ale tady je to prostě k sežrání.... a bez pardónu, ten medvěd má skvělou mimiku!!!!