Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (52)

plakát

Ledové království (2013) 

Tuto pohádku jsem viděl zcela "po náhodě". Obvykle se nedívám na kreslené pohádky, ale tato mě dost oslovila. Proč by ne? Boj dobra se zlem bude vždy v kurzu, stejně jako smysl pro spravedlnost a čest...... Moc pěkná pohádka, doporučuju shlédnutí.

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

v The Big Bang Theory měli pravdu. Ať už s Indym či bez něj, náckové najdou archu, otevřou ji a zemřou.

plakát

Babovřesky (2013) 

Je to blbost. Myslím si, že by pan Troška měl opustit svět režírování a jít dělat něco jiného... třeba pást vepře.

plakát

Gravitace (2013) 

Ve filmu není řešen příběh, ale pocit být ve vesmíru a co to obnáší být ve stavu beztíže.film mě vtáhl takovou silou, že jsem ho prožíval spolu s hl. hrdinkou. věřím, že jedna z nejhorších zkušeností, jakou si astronaut dokáže představit je být unášen od své lodi dál a dál a ztratit spojení se zbytkem skupiny.

plakát

Pompeje (2014) 

jak už poznamenal uživatel Lima, tento film je kombinací titanicu a gladiátora. hodně digitálních efektů, to jo, ovšem i přesto tomu chybí více šťávy. není to ale zlé, něžná pohlaví si také přijdou na své, i když si budou muset na chvíli počkat. každopádně se mi líbil závěr filmu, Anderson na to měl koule ho udělat tak a tak (bez spoilerů). ***

plakát

Temné vody (2005) 

slabší odvar kruhu. matka s díťětem, utopené dítě, vlasy, voda, vidiny....... pochvaluju si však herecké výkony ;)

plakát

Centurion (2010) 

byl to snad můj prvý hunt-movie a musím říct, že se mi sedl. děj byl velmi realistický, příroda parádní a akční scény přiměřené. kdybych se měl zaměřit na hrdiny, tak nejzajímavějí byla rozhodně stopařka, jež ve mě budila strach a respekt. POMO ji vystihl přesně, čili k ní už není co říci :-)

plakát

Mutant: Probuzení (2007) odpad!

není zde v podstatě nic co zaujme. místama je kamera velmi jednoduchá, až to vypadá, že to točily děti ze základní školy. jakýsi "kodex", kterého se v minulých dílech mutanti drželi je zde dosti pozměněn, čemuž nerozumím. posledních 20 minut jsem se už nemohl dočkat titulků...abych jen nehanil, tak musím říct, že slečny jsou zde opět jako lusk :-)

plakát

Mutant 3 (2004) 

strašně plonkové, bez náboje a amaterské. myslím, že uživatel "petero" to vystihl perfektně: "Tu vidno, že obsadenie Natashi Henstridge v prvých dvoch dieloch bol vynikajúci ťah. Predsa z nej vyžarovalo tajomno, kdežto tu je to len pekná baba." nemám k tomu už moc co dodat. podívám se na poslední díl z této série a uvidím :-D

plakát

Mutant 2 (1998) 

o třídu horší než jednička. "rychlorůst" potomků a trik s defektovou DNA moc nedává smysl....