Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (153)

plakát

Muž na laně (2015) 

Na The Walk jsem se tak dlouho těšil, v kině ve 3D jsem ho bohužel propásl a pak když jsem mě konečně možnost si ho pustit aspoň doma, tak jsem se mu vyhýbal až do dnes. To těšení ale bylo na místě, protože tohle je asi nejlepší film od Zemeckise když pominu Forresta Gumpa. To laškování mezi komedii a životopisným dramatem mu vyšlo na výbornou a já musím jít do kolen. Nemůžu jinak než dát plný počet, na tenhle film budu teď pěkně dlouho vzpomínat, obzvlášť na dvojčata, na ty se koukalo tak hezky a když k tomu pohledu přičtu ještě skvělý soundtrack a oscarový výkon JGL, nejradši bych si The Walk pustil hned znova.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

8 českých lvů? Zaslouženě. Kobry a užovky se mi zapíšou do paměti jako nejlepší český film posledních let. Jan Prušinovský nám po Okresním přeboru naservíroval tentokrát úplně jiný žánr ale dopadlo to snad ještě lépe. Kobry a užovky jsou drama které napsal sám život a Matěj s Kryštofem si tady zahráli svojí životní roli. "Bráášin! Mám skvělej plán."

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Tuhle pirátskou sérii jsem dlouho přecházel, několikrát jsem viděl část filmu v televizi ale nikdy jsem se neodhodlal k tomu vidět film celý. Před týdnem jsem ale v obchodu objevil box všech čtyř dílů a řekl jsem si že to si nenechám ujít. První díl mi hned ukázal že to chyba nebyla. Johhny Depp si tu zahrál pravděpodobně svojí životní roli a já se bavil pokaždé když přišel na scénu. Často se mi nestává abych se nahlas smál, Pirátům se to ale dařilo. Vizuální efekty jsou úžasné no a hudba, tu snad nemá ani cenu komentovat, tu zná každý.

plakát

Marťan (2015) 

Ani na chvilku jsem se nenudil, přestože scénář k tomu trošku mířil, přeci jenom být takovou dobu sám na jedné planetě. Ale ono se pořád něco dělo, děj měl velký spád a k mému překvapení zde bylo i mnoho vtipných situací u kterých jsem se opravdu smál. Matt Damon byl jako obvykle skvělý a já jsem si přál aby jeho objevování Marsu nikdy neskončilo. Určitě jeden z nejzdařilejších filmů za poslední roky.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Za mě jasných pět, už dlouho jsem se takhle u Sci-Fi nebavil. Neotřelý námět, dva skvělý herci a hlavně spousta akce to je to co Edge of Tomorrow drží takhle vysoko ve zdejší databázi. Jediné co mě trošku zklamalo byl úplný závěr, který určitě šel udělat líp a zrovna Louvre mi tam taky moc neseděl. Přesto ale ani to nezkazilo moje nadšení a viděl jsem tak další excelentní film s Tomem Cruisem.

plakát

Černá labuť (2010) 

Hodně zajímavý film, v hodně věcech dost podobný dalšímu Aronofskymu počinu Requiem za sen. Začíná to vlažně ale postupem času se dějí čím dál divnější věci a vy si pořád řikáte proč se tohle děje? Ale poslední strhující čvrt hodina nám všechna tajemství odhalí a já jen čuměl a říkal si jak je tohle možné. Tohle umí natočit snad jen Darren Aronofsky, stejně jako mě odzbrojil u Requiem, tak se mu tady povedlo se mnou to samé.

plakát

Rodinný film (2015) 

Pro mě velké překvapení, nápad skvělý a moc dobře natočený. Jediné co mi chybělo byla nějaká výraznější hudba, kterou bych si zapamatoval. Pamatuji si akorát hroznou písničku která doprovázela závěrečné titulky. Jo a abych nezapomněl, pes je nejlepší přítel člověka a tady to platí dvojnásob.

plakát

Přístav (2015) (seriál) odpad!

Ulice, Ordinace, Doktoři z počátků, Přístav a mnoho dalších. Všechno je to stejné, všechno to stojí za hovno, ale tenhle seriál, to už je úplný vrchol trapnosti.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Dřív to byly Přátelé, dnes je to Teorie. Nejzábavnější seriál současnosti. Parta přiblblých vědců a krásná Penny pobaví pokaždé když mám možnost sledovat, přijde mi že od první série do osmé kvalita vůbec neklesla, je to pořád stejně skvělé.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Po hodně, hodně dlouhé době česká kriminálka, která stojí opravdu za to. Tohle se moc povedlo.