Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (19)

plakát

Past na rodiče (1998) 

Velmi vttipná komedie. Lindsay to v mládí opravdu uměla, v tomhle ze všech herců hraje nejlíp, a to dokonce hned dvě postavy.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

K mému vlastnímu údivu se mi tentokrát většina pozměněných částí líbila! Závěrečný boj se Šmakem uvnitř Hory (v knize nic takového nebylo a z celé velké výpravy se tam s drakem osobně setkal jen Bilbo) byl famózní. Jen trochu škoda až příliš krátké roličky Medděda, zasloužil by si trochu víc :)

plakát

Můj malý Pony: Přátelství je magické (2010) (seriál) 

Eh, zbožňovalo to pár lidí kolem mě, tak jsem se kouknul na pár dílů v českém dabingu. Skoro vůbec se mi to nelíbilo, zaznamenal jsem nějaké dobré věci, ale dal jsem dvě hvězdičky a myslel jem, že tím jsem s poníky skončil. Pak mě začali přemlouvat, abych se na to kouknul v anglickém dabingu. Říkal jsem si, že to bude to samý, že o tolik lepší to přece být nemůže, že? Že? No, tak jsem se zas jednou přesvědčil, jak jsou český dabingy strašný. V angličtině narosto perfektní seriál plnej vtipu a geniálních nápadů. Skvělé muzikální výstupy, perfektně napsané postavy, kulturní narážky... A tak jsem se nakonec tak nějak přidal k vlně broníků. Na to, že to bylo původně určeno jako seriál pro malé holčičky naprosto nečekaně skvělá zábava.

plakát

Milionový závod (2001) 

Hodně záleží na tom, jak k tomuhle filmu chcete přistupovat. Někdo, kdo chce vidět jemnou, inteligentní komedii, bude hodně zklamán. Pokud ale chcete vidět absoulutně nevázanou jízdu horskou dráhou humoru, nasedněte si. Tenhle film vás nasaje a před branami finále vás vyflusne s bolavou bránicí. Finále samotné už za tolik nestojí (aspoň trochu vyrovnáno hezkou písničkou) ale jinak vážně perfektní. Muzeum Barbie, bláznivá paní prodávající veverky a tlustý řidič převážející zmrazené lidské srdce jsou jen špička ledovce. Za mě s přimhouřenýma očima pět hvězdiček.

plakát

Beyblade (2001) (seriál) 

To jsem mohl tušit, že vlna haterů, která zasáhla Pokémony, Digimony a Krále šamanů zasáhne i Bayblade. Lidi, vážně si myslíte, že si to zaslouží odpad? Já tedy ne. Seriál si zaslouží tři hvezdičky, zbývající dvě přidávám za krásný dětství a na vyrovnání vašich odpadů :)

plakát

Phineas & Ferb (2007) (seriál) 

Naprosto perfektní seriál, který naprosto vyčnívá z bažiny jménem Disney channel. Geniální hlášky, geniální postavy ( v čele s ďábelským německám doktorem Hainsem Dutošvarcem a ptakopyskem Perrym), úžasné písničky (Návlečky, Ďábelská láska) a, co oceňuji hodně, naprosto geniální parodování vlastních schémat ("Ty musíš být ta víla Isobel." "Co tu činíš?"). Zkrátka - pět hvězdiček jak vyšitých :)

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Je mi devatenáct let a jsem v maturitním ročníku strojařského oboru Střední průmyslové školy. A mimochodem, miluju Pokémony. Je mi jedno, kolik odpadářů si sem hodili odpad jen, aby se cítili strašně cool, já vím, že Pokémoni jsou skvělí a to mi nikdo nevymluví. Pokémonní hry, kolem kterých se to ve skutečnosti celé točí (anime je podle her, ne naopak) jsou čistokrevné RPG s miliony fanoušků všech věků a profesí po celém světě. K pokémonnímu anime: není dokonalé, má hodně primitovní děj (ostatně, cílová skupina jsou děti, tak co bychom čekali) a hromadu zbytečných filler epizod. Pět hvězdiček, které jsem mu udělil, si tak docela nezaslouží, ale ty hromady odpadů taky ne, tak je musím trochu vyrovnat :)

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Ale no tak lidi, nač ty odpady? Je to prostě praštěná komedie a je praštěná naprosto úmyslně.

plakát

Pravěk útočí (2007) (seriál) 

První sezona jasných pět hvězdiček, ale mám pocit, že se to s přibývajícími díly zhoršuje a zhoršuje. Jakmile se začínají zamotávat do odlišných časových rovin, nestojí to za moc. Za první a druhou sezonu čtyři hvězdičky, zbytek budu raději přehlížet.