Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Cradle of Fear (2001) 

Krev stříká všude kolem, z těla lítaj střeva a při tom vás hypnotizuje nějakej psychopat z léčebny a jeho šílený synáček, s kterým by si mohl vyměnit vizáž i samotný hrabě Drácula a nemusel by se za ní stydět. Takle bych nejlépl vystihl atmosféru Cradle of Fear a o tu de u tohoto filmu především. Celým film je doprovázen hudbou Cradle of Filth, čímž je výsledný dojem umocněn a díky níž zůstanete sedět zaražení v křesle a nevěřícně kroutit hlavou „Na co se to vlastně koukám?…“ I když nejsem žádný horlivý fanda Cradle of Filth a dalo by se skoro i říct, že jsem spíš opak, tento film mě nadchl natolik že mi ani nevadí nízkorozpočtové filmové triky za které by se styděl i film o 10 let starší a ani režisér, jenž před tímto filmem točil béčkové porno-filmy, což se projevilo i v některých scénách. Zkrátka a jednoduše tento film doporučuji všem, co si libujou v atmosferických filmech a nevadí jim pohled na krev a vnittřnosti rozmístěný po okolí.

plakát

Batman začíná (2005) 

Pravda že to neni zrovna objektivní hodnocení, vzhledem k tomu že první půlku jsem byl pod vlivem alkoholu (tu drhuou jsem uz trochu vystrizlivel), ale i přes to (anebo díky tomu) mě zaujala ta temná atmosféra, která doprovázela celý film.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Chuck Norris zemřel již před 10 lety, ale Smrtka se mu to bála říct! :-D. Ikdyz je to totální odpad, tak mu musim dat 100%

plakát

Sindibád: Legenda sedmi moří (2003) 

Nejsem žádný fanoušek Dysneyovek ale tato mě zaujala hned napoprvé. Hlavní hrdina není totiž žádnej přitroublej klaďas, ale sympatickej pirát kterej se stará jen o svou kapsu, prostě super!