Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (33)

plakát

Králova zahradnice (2014) 

Nevím, co je to dobrý scénář, špatný scénář, dobrá kamera, režie či špatná kamera, režie. V každém případě jsem do kina odcházela s obavami, neboť zdejší komentáře mě nikterak nepovzbudily. O to nadšenější jsem byla po pár minutách filmu (a vlastně stále jsem), který si na nic nehraje, pohladí a inspiruje. Ikdyž je zasazený do doby Ludvíka XIV., mohl by se klidně odvíjet kdykoliv. A Little Chaos je o vztazích, tvrdých loktech, ale hlavně o bolesti, lásce a touze, která se nevyhýbá nikomu z nás. O magické síle slov, která mohou bořit a ničit stejně tak, jako pronesené ve správný čas konejšivě utěšit a povzbudit. Alanovi i skvělému hereckému obsazení se bravurně povedlo natočit film, který dokáže se vší pokorou BÝT.

plakát

3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové (2013) 

Nechce se mi dávat hodnocení tomuhle filmu, natož si dovolit komentovat příběh. V každém případě se tvůrcům i hlavním představitelům povedlo mě na celou dobu přikovat v křesle a sledovat hrůznou podívanou podoby skutečného příběhu.

plakát

Moonwalker (1988) 

Je mi úplně jedno koho všechno Michael Jackson zachraňuje a před kým, protože zachránil mě!!!

plakát

Neklid (2011) 

Dojemný příběh o lidské radosti i bolesti. O životě i při umírání. Jsem i já v tuto chvíli tak plná života?

plakát

Ten kluk (2007) 

Dostali mě!!! Jack i film! Myslím a moc doufám, že budu navždy opatrnější se svými názory a soudy. Hluboký, lidský a opravdový příběh, který se může kdykoliv stát každému z nás. Bez ohledu na závažnost provinění.

plakát

Sedm životů (2008) 

Neobyčejný film o nápravě lidské viny. Krásný a šťastný život se v pár vteřinách se zhroutil 8 lidem. Dá se vina či duše vykoupit tím, že rozdělím své tělo na 7 částí, životně důležitých součástí. Měla bych dostatek síly, abych ji odčinila položením svýho života tím, že zachráním 7 jiných lidských životů? Mám přátele, kteří by mi s tím pomohli? Je vina víc než láska? Bravurně natočená sonda do každého člověka.

plakát

Čtyři pírka: Zkouška cti (2002) 

Film mě neskutečně oslovil a nadchl svým příběhem. Jeho myšlenka mi přijde obyčejná a samozřejmá, až je geniální. Na jedné straně zábava a na straně druhé - utrpení, tyranie a smrt. V čase dobrovolné vojenské služby v jakékoliv době, kdy si nikdo nepřipouští, že by: 1.) mohl být nasazen do skutečného boje, 2.) nemusel přežít, 3.) musel sám zabíjet , .... je skvělým námětem k zamyšlení. Považujeme někoho, kdo má sílu si přiznat, že žádný boj ani válka ve jménu kohokoliv za to nestojí, za zbabělce. Nepřiznáme mu, že obrovský boj si musel dokázat "vybojovat" v prvé řadě sám se sebou. Přála bych si, aby i mně Bůh postavil do cesty takového ochránce a přítele.Komentář přidán po několikátém shlédnutí.

plakát

Psanci Ameriky (2001) 

Pohodová podívaná po rušném dni i po několikátém shlédnutí. Příjemné obsazení , okouzlující Colin Farrel, ale i charizmatický Timothy Dalton.

plakát

Anglický pacient (1996) 

Patřím bezpochyby k těm, které Anglický pacient okouzlil. Křehký, emotivní a nezapomenutelný flm, který dnes po mnoha letech sleduji se svou dcerou.